Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

Az Ambition póló nem hiányozhat egy céltudatos sportoló szekrényéből sem, akit a póló "Ambition is Priceless" felirata is tökéletesen jellemez. Ez a szürke színű póló 100%-os előmosott pamutból készültezért edzéshez is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 1 740 Ft

Ambition Is Priceless póló - ideális póló edzéshez, törekvő és céltudatos sportolók számára

Az Ambition is priceless póló nem hiányozhat egy sportoló szekrényéből sem, aki az álmait, céljait és elképzeléseit valósággá szeretné váltani. A póló tulajdonosának a céltudatosságát a póló "Ambition Is Priceless" felirata is tökéletesen jellemzi, lefordítva „Az ambíció megfizethetetlen“. Ez a szürke színű póló 100%-os előmosott Jersey pamutból készült, ami kiváló minőségű anyag, ezért edzéshez is alkalmas, hiszen nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. Ennek a stílusos nagyszerű vágású pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye – egyszerűen ez egy top kategóriás póló.

 

Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam póló


Kinek ajánlott az Ambition póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az első osztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint pl. a 100%-os előmosott pamut is, valamint közben figyelnek a stílusosságra és igényességre, ám a világnak is meg akarják mutatni, hogy keményen dolgoznak, hogy még jobbá váljanak.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
9000001130325
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Ambition Is Priceless Grey White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ