Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

pH indikátor papír 100 db - Kompava

Gyártó: Kompava

A pH indikátor papírok a KOMPAVA-tól arra szolgálnak, hogy megállapíthassuk a szervezet savasságát. A különböző belső és külső hatások miatt megváltozhat az ideális sav-bázis egyensúly a szervezetben. Ha az eltérés szabályos, acidózisról beszélünk, az a sav-bázis egyensúly felborulása. Ezt könnyen megmérhetjük a pH indikátor papírok segítségével. 

Hosszú távon nem elérhető

pH indikátor papír

Az emberi testben nagyon fontos a savak és a lúgok megfelelő aránya. Ha ez az arány nincs betartva akkor a szervezetben különböző egészségügyi problémák kezdődnek. Az indikátor papír egy papír csík, ami lakmusszal van átitatva. pH mérő indikátor papír és kémhatás teszter.

Használati utasítás:

Az Indikátor papírt megnedvesítjük egy csepp vizelettel, legmegfelelőbb reggel éhgyomorra. Már 1 másodperc után változni kezd a papír színe. A beszíneződött papírt hozzáillesztjük a színskálához és leolvassuk a szervezetünk pH értékét – savasodási állapotunkat.


A vásárlók véleményei

pH indikátor papír 100 db - Kompava

Write Your Own Review
Véleményt ír:pH indikátor papír 100 db - Kompava
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

pH indikátor papír 100 db - Kompava

A kérdés leírása
Írj választ