Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kompava

Kompava

KOMPAVA s.r.o. vállalat  az étrend-kiegészítők fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik már 2002-től. A termékek fejlődése figyeli a vezető trendeket és kutatásokat a táplálék-kiegészítők terén. A gyártási minőség megfelel a modern, technológiai folyamatoknak.  Az összetevőknek, amelyek szintén a részesei a termékeknek, meg van a maximális tisztaságuk és magas minőségük. A termékek sportüzletekben, fitneszcentrumokban, egészséges táplálkozás üzleteiben és gyógyszertárakban vannak forgalmazva. A termékek nem csak profi sportolóknak vannak ajánlva, hanem a hétköznapi szabadidős sportolóknak is.

Mutass többet

 

Érdekel a márka többi terméke is?

 

Kompava

 

A termékek kizárólagosan csak természetes összetevőkből készülnek, mindenféle szintetikus anyag hozzáadása nélkül. A termékek nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, szintetikus színezéket, és semmilyen tiltott anyagot az antidopping kódexből, és semmilyen génmodifikált hozzávalókat sem. 

 

Forrás:

Officiális oldal www.kompava.sk

elrejt
    Nincs találat a keresett termékre.
    Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.