GAIAM Otthoni edzés - egyéb

Otthoni edzés - egyéb gyártótól GAIAM egy olyan kategória, ahol különböző edzéskiegészítőket találhatsz, hogy otthon is kényelmesen tudj edzeni. Ha az alapvető dolgok, mint az erősítő gumiszalagok, súlyok, edzőszőnyegek, edzőrudak és súlyemelő övek vagy kesztyűk már megvannak, akkor ebben a kategóriában smart lehetőségeket is találsz az otthoni edzőtermed bővítéséhez. Ezeket a válogatott eszközöket értékelhetik az ambiciózus célokat kitűző kezdők és a haladó sportolók is, akik szeretnék, ha minden szükséges dolog kéznél lenne a mindenre kiterjedő, teljes testet átfogó edzésekhez.

 Show more

Az egyéb otthoni kellékek kategóriában a következőket találod: 

  • Otthoni edzőtermi gépek, amelyek új szintre emelhetik otthoni edzőtermed. Ilyenek például az evezőgép, az air bike, vagy a trambulin, amelyek nagyon jók a hatékony kardió edzésekhez. Segítenek a kitartás és az állóképesség növelésében, ráadásul a fogyás szempontjából is tökéletesek, mivel kalóriát égetnek.
  • Edzéskellékek, amelyek tökéletesen kiegészítik otthoni edzőtermi berendezést. Ilen például a csúszókorong, amely egy innovatív fitness-kiegészítő a teljes törzs fejlesztésére és erősítésére. Ezt segítheti a marokerősítő, amely ráadásul segít még a stressz leküzdésében is. A dinamikus edzést érdekesen fel lehet dobni a plyometrikus dobozzal, amely segíthet a robbanékonyság fejlesztésében.
  • Gyorsasági edzőfelszerelés, amelyet a profi, csapat- és amatőr futók is nagyra értékelnek, hiszen az ő céljuk a sebesség növelése. Ha te is ezt a tábort gyarapítod, nem szabad kihagynod a agility létrát, amely szintén alkalmas a koordináció fejlesztésére. Ezt a focisták, az MMA harcosok, a hokisok és más csapatsportok sportolói fogják biztosan értékelni. A futóernyő nagyszerű társ lehet a futóedzés intenzitásának növelésében. Ráadásul segíthet a robbanékonyság, a dinamizmus és a sebesség javításában.

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik a megfelelő választás a számodra, olvasd el cikkünket: Kötelező tartozékok otthoni edzőteremhez.

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.