Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Melegítőnadrág Fitted Pant grey - GymBeam

Rating:
100 %

Fitted Pant grey melegítőnadrág stílusos szürke, edzéshez való melegítőnadrág szűkített szabással, amely ötvözi a funkcionalitást és a divatot. Dobja fel fel ruhatárát ezzel az újdonsággal, amely dizájnjával és szabásával fogja elvarázsolni, és emellett mindenkinek jól áll. Mutassa meg mindenkinek, hogy milyen keményen edzett!

Hosszú távú nem elérhető

Fitted Pant Grey stílusos melegítőnadrág szűkített szabással, amelybe egyből beleszeretsz

Fitted Pant Grey melegítőnadrág stílusos fitness melegítő a nagyszabású Gym Beam Clothing gyűjteményből, amelynek biztosan nem szabad hiányoznia a szekrényedből. Ez a melegítő abszolút áttörést jelent, hordjuk akár edzésre, akár mindennapi használatra. Divatosak, minimalisztikus a design-uk, egyszerű Gym Beam logóval a bal lábán, és nagyszerű szabása van, amely tökéletesen megmutatja az izom minden egyes kontúrját. Hadd lássa mindenki, hogy keményen edzettünk!

 

Melegítőnadrág Fitted Pant grey - GymBeam

 

Keltse életre ruhatárát ezzel az új termékkel, amelybe már első látásra beleszeret. Meg fog minket a design, a szűkített slimfit szabása és az alacsony ülepe. Ezek a divatos melegítők ötvözik a funkcionalitást, a divatos trendeket, tökéletesen illeszkednek és esztétikusan lettek megtervezve minden testalkatra.  Sőt, olyan egyedülálló módon készültek, hogy a testet optimális hőmérsékleten tartja, így nem csak maximális kényelmet ad, hanem a korlátainkat is a maximumra tolja ki.

 

Mérettáblázat


 MéretMLXL
Deréktól lefelé 106 cm 109 cm 112 cm
A comb kerülete 54 cm 58 cm 64 cm
Derékbőség nem behúzott derékkal 80 cm 86 cm 90 cm
Behúzott derékbőség 94 cm 108 cm 112 cm

 

A melegítőnadrág tulajdonságai és leírása

Melegítőnadrág fehér minimalisztikus Gym Beam felirattal a bal lábán, mindkét oldalán található cipzár a zseb alatt, aminek köszönhetően nem tűnnek csak edzéshez való melegítőnadrágnak, hanem hétköznapi viseletnek is tökéletes. Kiválóan illik, de a derékrészen található gumiszalagon belüli húzózsinórral állítható a méret. Kiváló minőségű anyagból készült, amely 80% pamutból és 20% poliészterből készült.

 

 

Hogyan törődjünk a Gym Beam Clothing kollekcióból való melegítőnadrággal?

Ezek a stílusos melegítők nem igényelnek speciális törődést. Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, hogy a lehető leghosszabb élettartama legyen. Vasalni nem szükséges, mivel nem gyűrődik, de ha mégis szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, de a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. 

A vásárlók véleményei

Melegítőnadrág Fitted Pant grey - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Melegítőnadrág Fitted Pant grey - GymBeam
A Te értékelésed
Product detail
Category Melegítők
A vásárlók kérdései

Melegítőnadrág Fitted Pant grey - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ