Halak - makréla

Halak egy olyan kategória, amely különféle hosszú eltarthatóságú haltermékeket foglal magában, különböző formákban. A halak a legnépszerűbb fehérje- és egészséges zsírforrások közé tartoznak, mint például az ómega-3 zsírsavak, amelyeket szervezetünk nem tud maga előállítani. Ennek köszönhetően a sportolók és az egészséges életmód minden támogatója étrendjének nélkülözhetetlen részét képezik. A kiváló tápérték mellett az ebbe a kategóriába tartozó valamennyi termék kiváló ízzel büszkélkedhet.

 Show more

A halkonzervek fajtái

Ebben a kategóriában a legnépszerűbb hal- és tengeri termékeket találjátok meg, melyeket otthon vagy utazás során is felhasználhattok a kedvenc ételeitek elkészítéséhez.

  • Hal sós lében: Ezeket a termékeket sós lében tartósítják, hogy élvezhessétek a természetes ízét. Ráadásul csak természetes zsírokat tartalmaznak, amit minden bizonnyal értékelni fognak mindazok, akik nagyon odafigyelnek a kalóriabevitelükre. Ilyen például a szardínia és a tonhal sós lében.
  • Hal olajban: Ezek a termékek valamivel több kalóriát tartalmaznak, de jellemzően karakteresebb ízűek, és magasabb az egészséges (telítetlen) zsírtartalmuk. A legnépszerűbb termékek a tonhal, a szardínia, és a makréla olívaolajban, vagy a tőkehalmáj.
  • Halsaláták: A saláták a halak mellett válogatott zöldségeket, gabonaféléket vagy hüvelyeseket is tartalmaznak. Összetettebb összetevőprofillal rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak túrázásra vagy kalandokra. Remek választás a Mexikói tonhalsaláta.

Miért egészséges halat enni?

A hal vagy tenger gyümölcsei rendszeres fogyasztása az egészséges táplálkozás alapelvei közé tartozik. Ennek az az oka, hogy ez az egészségjavító zsírok, különösen az ómega-3 zsírsavak leggazdagabb forrása. Ezek számos fontos szerepet játszanak a szervezetben, és elősegítik a szív, az agy és a látás optimális működését. Ezeket azonban szervezetünk nem képes maga megfelelő mennyiségben előállítani, ezért fontos, hogy akár étrenden keresztül, akár táplálékkiegészítőkkel biztosítsuk a bevitelüket. A szakértők általában azt javasolják, hogy hetente legalább 2-3 alkalommal együnk halat. Ráadásul a halak kiváló tápértékkel is büszkélkedhetnek, mivel kiemelkedően nagy mennyiségben tartalmaznak jó minőségű fehérjét és zsírban oldódó vitaminokat (A, D, E, K).

Hogyan iktassátok be a halat az étrendetekbe?

  • A tonhal, a szardínia és más halfajták remek ízűek ropogós pékáruval, puffasztott rizsszelettel vagy extrudált kenyérrel.
  • Néhány perc alatt finom szendvicskrémeket is varázsolhattok belőlük.
  • Ezenkívül tökéletesen illenek salátákba, wrapokba, vagy poké tálakba.
  • Emellett felhasználhatjátok őket egy összetett meleg étel gyors elkészítésére kuszkusz, bulgur, quinoa, tésztafélék, vagy zöldségek kombinációjával.
  • Végül, de nem utolsósorban, ezek a termékek praktikus csomagolásban kaphatók, hogy utazásaitokra is magatokkal vihetitek őket, hogy mindig kéznél legyen egy gyors fehérjeforrás.
 Mutass kevesebbet

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
  1. Franz Josef Kaiser (2)
Csomagolás (g)
  1. 170 g (2)
  2. 12 x 170 g (2)
Állag
  1. Élelmiszerek (2)
Összetétel
  1. Keverék (2)
Type of fish
  1. tonhal (22)
  2. makréla (2)
  3. szardínia (2)
  4. lazac (1)
  5. tőkehal (1)
Termék kategóriája
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (2)
Gluténmentes (2)
Laktózmentes (2)
BIO (2)
GMO mentes (2)
Mesterséges édesítő mentes (2)
Műanyag csomagolás mentes (2)
Aszpartám mentes (2)
  1.  Mackerel Fillets in Olive Oil - Franz Josef Kaiser
    Makréla filé olívaolajban - Franz Josef Kaiser
    100%
    100 % (2)
    1290 Ft -tól
  2.  Mackerel Fillets in oil - Franz Josef Kaiser
    Füstölt makréla filé olajban - Franz Josef Kaiser
    100%
    100 % (1)
    1290 Ft -tól

2 Tétel