YAKIMASPORT Fitness labdák

Fitness labdák gyártótól YAKIMASPORT olyan fitness kiegészítők, amelyek segítenek javítani az általános stabilitást, az egyensúlyt és a testtartást. Instabil felületük miatt használatuk megköveteli a core és más izmok igénybevételét az egyensúly fenntartásához. Ez lehetővé teszi, hogy a core és más izomcsoportok erősítésén dolgozz.

 Show more

Hogyan válaszd ki a számodra megfelelő fitness kiegészítőt?

  • fitness labdák különböző színekben és méretekben kaphatók. Amikor kiválasztasz egyet, vegyed figyelembe, hogy milyen tevékenységekre fogod használni, és ennek megfelelően válaszd ki az ideális átmérőt. Ez biztosítja, hogy minden izomcsoportot hatékonyan és megfelelő technikával tudd megdolgoztatni. Ráadásul a fitness labdák nemcsak edzésre, hanem alternatív székként is szolgálhatnak, mivel kerek formájuk ülés közben is ösztönzi a core izmok bevonását. Így munka vagy ülés közben is erősítheted a mély stabilizáló rendszeredet.
  • A masszázslabdák azért vannak itt, hogy bebizonyítsák, hogy a fitness labdák nem kizárólag edzésre valók. Kis műanyag kiemelkedéseikkel különböző izomcsoportokat megcélzó masszázsokkal kényeztetheted magad, és oldhatod az izmokban lévő feszültséget.
  • Az egyensúly deszkákat és párnákat különböző funkcionális edzésgyakorlatokhoz tervezték. Segítenek olyan izmok aktiválásában, amelyek nem feltétlenül kerülnek célba az izolációs gyakorlatok során. Ez átfogóbb, teljes testre kiterjedő edzést eredményez, akár csak a párnán állva is. Választhatsz lapos egyensúly párnák közül, vagy választhatsz félgömbökre emlékeztető domborúakat is. Ez utóbbiak kisebb változatban is kaphatók, lehetővé téve, hogy edzés közben mindkét lábad alá tegyél egyet külön-külön.

Hogyan használd a fitness labdákat és egyensúly párnákat?

Amikor ezekkel a fitness eszközökkel edzel, a biztonság elengedhetetlenül fontos. Ezek a fitness eszközök instabilak, ezért fontos, hogy a megfelelő technikára összpontosíts, és a core izmaidat is igénybe vedd.

  • A fitness labdák különböző típusú gyakorlatokhoz használhatók, beleértve a különböző ugrásokat és a hasizomgyakorlatokat. Használhatók hasprésekhez vagy térdfelhúzáshoz, miközben plank pozícióban vagy. Kiválóan alkalmasak az egész test nyújtására, rehabilitációs gyakorlatokra és relaxációs edzésekre is.
  • Az egyensúly deszkák és a párnák nagyon sokoldalúak. A kezdők egyszerűen állva kezdhetik használni őket, és fokozatosan növelhetik a nehézséget, például egy lábon állva. Idővel akár egylábas guggolásokig is eljuthatsz a deszkákon. Az olyan eszközök, mint a Half Ball egyensúly labda, rehabilitációs gyakorlatokhoz, például a térd erősítéséhez is hasznosak. Egyesek instabil deszka formájúak, és a rendszeres használat során kialakuló stabilitás és koordinációs készségek hasznosak lehetnek olyan tevékenységeknél, mint a gördeszkázás, a snowboardozás vagy a szörfözés.

Ha az elhanyagolt izmok erősítésének, az egyensúly és az általános stabilitás javításának, a test megerősítésének és a megfelelő testtartás kialakításának módjait keresed, akkor a fitness labdák és az egyensúly párnák a megfelelő fitness eszközök számodra.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
  1. GymBeam (11)
  2. Spokey (3)
  3. YAKIMASPORT (1)
Szín
  1. violet (1)
Termék kategóriája
Szűrés
  1. FitBall 45cm - YAKIMASPORT

1 Tétel