Cerascreen Diagnosztikai tesztek

Diagnosztikai tesztek gyártótól Cerascreen - ez egy olyan termék kategória, amely otthon használható diagnosztikai teszteket foglal magában, amelyek segítségével megtalálhatod emésztési problémáid okát, felfedheted vitamin- és ásványi anyag hiányodat, esetleg életmódot válthatsz genetikai állományodnak megfelelően.

 Show more

A nyál alapú otthoni DNA tesztek a gének elemzése által elárulják, hogyan változtassunk életmódunkon a génjeinknek megfelelően.

 

 • A Vitaminok és ásványi anyagok DNS-teszt 12 kiválasztott gént vizsgál, amelyek hatással vannak a szervezetben lévő makrotápanyagokra. Ennek köszönhetően megtudhatod, hogy mely vitaminokra és ásványi anyagokra érdemes hangsúlyt fektetned, s ezáltal csökkenteni vagy növelni azok bevitelét étkezéssel vagy táplálékkiegészítők fogyasztásával.

 • A Metabolizmus és életmód DNS-teszt felfedi az anyagcserénk hatékonyságát, a laktóz- vagy glutén intoleranciát, valamint kimutatja az alkohol- és nikotinfüggőség kialakulásának kockázatát.

 • A Sportteljesítmény DNS-teszt izmaink összetételéről árulkodik, ennek köszönhetően megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb aktivitást, amely genetikádhoz is ideális. Továbbá megállapítja, hogy mennyire jól regenerálódsz sportolás vagy fizikai aktivitás után, valamint hogy mennyire vagy hajlamos a lágyrész sérülésekre.

 • A Étrend és testsúly DNS-teszt felfedi a génjeid által tárolt információkat, így lehetőséged nyílik az étrended módosításra a saját szervezeted igényei szerint. Továbbá segíthet a fogyásban, a testsúlyod fenntartásában, valamint a különböző diéták helyettesítésében, ezáltal az állandó súlyingadozás elkerülésében.
 Mutass kevesebbet

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GenePlanet (4)
 2. Cerascreen (2)
 3. tellmeGen (1)
Szín
 1. shadow (1)
Termék kategóriája
Ár
Szűrés
 1. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega-3 teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  43490 Ft
 2. Vitamin D Test - CERASCREEN
  D-vitamin teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  23990 Ft

2 Tétel