Omega-3 teszt - Cerascreen

Értékelés:
100 % of 100
100 % (1)
Gyártó: Cerascreen

Az Omega-3 teszt egy egyszerű, otthoni használatra készült diagnosztikai teszt, ami segít meghatározni a testben az egészséges zsírok szintjét. A teszt segítségével megmérheted a szervezet omega-3 zsírsav tartalmát, valamint megmutatja annak arányát az omega-6 zsírsavakhoz képest is. A kapott elemzés személyre szabott táplálkozási tanácsokat is tartalmaz.

Raktáron
43490 Ft

Omega-3 teszt – egyszerű, otthoni diagnosztikai teszt a szervezet egészséges zsírsav szintjének meghatározására

Az Omega-3 teszt egy praktikus diagnosztikai eszköz, aminek segítségével meghatározhatod, hogy a szervezetedben mennyi, a szív és az erek, valamint az immunitás, az agy és a látás normál működéséhez nélkülözhetetlen omega-3 zsírsav található. Az omega-3 zsírsavak megfelelő szintjének fenntartása elengedhetetlen az általános egészség megőrzéséhez. A vegetáriánus és vegán étrendet követők, valamint az idősek fokozottan érintettek lehetnek ennek a fontos tápanyagnak a hiányában, ami azonban azok körében is előfordulhat, akik nem fogyasztanak elég halat.

                       

A teszt eredménye megadja az omega-3 indexet, ami megmutatja az EPA zsírsavak (eikozapentaénsav) és DHA (dokozahexaénsav) arányát. Ezek a legfontosabb egészséges zsírsavak, amik szoros kapcsolatban állnak az omega-3 bevitelével elérhető általános egészségügyi előnyökkel. Az elemzés a szervezet omega-3 és omega-6 arányát is megmutatja - ennek a kétféle zsírsavnak az optimális (ajánlás szerinti 1:5) aránya fontos az általános jólét megőrzéséhez.

                           

A teszt eredményei magukba foglalnak továbbá olyan személyre szabott ajánlásokat, amik többek között az omega-3 és az omega-6 zsírsavak megfelelő arányának fenntartását segítik elő. Azt is megtudhatod, hogy milyen ételeket és étrend-kiegészítőket ajánlott beépítened az étrendedbe, hogy fokozd az EPA és a DHA bevitelét.

                            

Az otthon diagnosztikai teszt remek választás mindazok számára, akik tisztában szeretnének lenni egészségi állapotukkal, és gondoskodni kívánnak róla. A személyre szabott ajánlásoknak köszönhetően szabályozhatod az olyan nélkülözhetetlen tápanyagok bevitelét, mint amilyen az omega-3 is. A teszt csomagolása és az instrukciók angol nyelven elérhetőek.

                                  

Az Omega-3 teszt előnyei

 • otthon elvégezhető diagnosztikai teszt a szervezet omega-3 zsírsav szintjének meghatározására
 • az otthoni mintavételhez szükséges eszközökkel
 • felhasználóbarát, könnyű használat
 • segít megállapítani a szervezetben megtalálható EPA és DHA szintjét, százalékos értékben kifejezve
 • meghatározza az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányát a szervezetben
 • segíti az omega-3 hiány felismerését
 • hozzájárulhat az életminőslg javításához
 • személyre szabott táplálkozási tanácsokkal lát el
 • ajánlások a szervezet megfelelő omega-3 zsírsav szintjének fenntartásához szükséges ételekről és étrend-kiegészítőkről
 • segít általános étrended optimalizálásában a leghatékonyabb omega-3 bevitel érdekében
 • tanácsok életmódváltásra és –finomhangolásra
 • remek megoldás mindenkinek, aki gondoskodni kíván egészségéről

                             

A teszt használata

 1. Ha megkaptad a vásárolt tesztet, hozz létre egy felhasználói fiókot a My Cerascreen appban vagy a Cerascreen honlapján. Ehhez a regisztrációs kártyán található azonosítószámra lesz szükséged. Bejelentkezés után néhány rövid kérdésre kell válaszolnod, ami a később megkapott eredmények alapján kidolgozott, személyre szabott ajánlásokhoz lesz szükséges. 
 2. Ezután a tesztkészlettel vegyél néhány csepp vért az ujjad hegyéből. Ezután csomagold be a mintát az utasításoknak megfelelően, és tedd a mellékelt, visszaküldésre szolgáló borítékba, majd küldd el ingyenesen a laboratóriumba, amelynek címe már szerepel a borítékon. Légyszíves, ne küldd vissza nekünk a borítékot. 
 3. Egy akkreditált laboratóriumban szakértői vizsgálatot végeznek a vérmintán.
 4. A vérminta kiértékelése után az eredményeket a My Cerascreen appban vagy a gyártó honlapján létrehozott felhasználói fiókba bejelentkezve tekintheted meg. A személyre szabott ajánlások okostelefonodon vagy számítógépeden lesznek elérhetőek, ahonnan ki is tudod nyomtatni őket.

Ritka esetekben előfordulhat, hogy az általad küldött minta nem elemezhető. Ha ilyen értesítést kapsz partnerünktől, a Cerascreen-től (e-mailben), akkor minden esetben először vedd fel a kapcsolatot a GymBeam ügyfélszolgálatával, és küldünk neked egy új tesztet (ingyenesen).

További Információ
EAN 4251620709118
Termék kód 39233010: -- S obsahom nepresahujúcim 2 litre
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Db per raklap 9856 db.
Db per csomag 10 db.
Bruttó súly 0.07 Kg
Length (cm) 2.50 ??
Width (cm) 11.40 ??
Height (cm) 18.30 ??
Készült EU
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Egyéb tesztek
Egyéb kategóriák Ajándékok
Egyéb kategóriák
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Diagnosztikai tesztek
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Omega-3 teszt - Cerascreen
Write Your Own Review
Véleményt ír:Omega-3 teszt - Cerascreen
Te értékelésed
Variants Ár Speciális ár Raktáron
single_variant 48990 Ft 43490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ