Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Creatine 250 kapsz - SCITEC NUTRITION

A kreatin monohidrát a 90-es évek elején forradalmat indított el a sporttáplálkozásban, mivel úgy volt felfedezve mint az első természetes eszköz, amelynek hasonlóak a hatásai, mint a szteroidoknak. 

Hosszú távon nem elérhető

CREATINE KAPSZULA - Tiszta kreatin monohidrát

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Ezek a sejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi étrendünkön keresztül be tudunk vinni, valamint amennyit a testünk elő tud állítani. Azáltal, hogy kreatinnal egészíted ki az étrendedet, izmaid több kreatint tudnak visszatartani. A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.* 

Az izmok kreatin-telítettségében 30 nap alatt jelentős növekedés lesz tapasztalható. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.


Kiszerelés

250 kapszula – 41 adag


Használati utasítás

A „lassú feltöltési fázisban” naponta 2x3 Creatine kapszula fogyasztása javasolt éhgyomorra, bőséges folyadékkal, főleg edzés előtt és edzés után egyszerű szénhidrátokkal.


Összetevők

Kreatin-monohidrát, zselatin kapszula (marha zselatin; kapszulahéj színezék: titán-dioxid), térfogatnövelő szer (magnézium-sztearát).
 
 

Tápérték

Egy adag: 6 kapszula
  1 kapszula 6 kapszula NRV%*          
Kreatin-monohidrát 650 mg 3900 mg          
 
NRV%*: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára.
†: Napi ajánlott érték nincs meghatározva.

 

Figyelmeztetés

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

 

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! 


A vásárlók véleményei

Creatine 250 kapsz - SCITEC NUTRITION

Write Your Own Review
Véleményt ír:Creatine 250 kapsz - SCITEC NUTRITION
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Creatine 250 kapsz - SCITEC NUTRITION

A kérdés leírása
Írj választ