Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

SCITEC NUTRITION

A Scitec Nutrition eredetileg Európában volt megalapítva, ahol a mai napig is a legjobbak közé tartozik a sporttáplálkozás-kiegészítők terén. Az árusítás kiterjesztése az USA-ba 1999-ben történt meg, ahova az egész gyár és a fejlesztési laboratóriumok is átköltöztek.

Három alap elvet tartunk be:

 • Minden összetevő bizonyítotttan hatékony kell, hogy legyen. Ezt az elvet ellenőrizzük is a fejlesztési laboratóriumokban. 
 • A termékeink semmilyen tiltott anyagot nem tartalmaznak.
 • A felhasznált összetevőknek a lehető legmagasabb minőségűeknek kell lenniük. Az elveinknek köszönhetően a Scitec Nutrition vásárlói maximális eredményeket érhetnek el.

 

A Scitec Nutrition már több, mint tíz éves sikeres múltra tekinthet vissza. A gyártás saját gyárban törnénik, olyan területen, amely még két focipályától is nagyobb, miközben a termékek minősége garantálva van.

 
A SCITEC FILOZÓFIÁJA

Az üres propaganda helyett, a Scitec Nutritionnak fontos a minőség és a korrekt üzleti kapcsolatok, és jelenleg szinte minden országban jelen van. A termékek reklámjai valós eredményeket ígérnek, a sportolók nem csalódtak a Scitec termékeiben, valóban azt kapták, amire szükségük volt. A tesztek eredményei bizonyítják, hogy a Scitec termékei semmilyen doppingszert nem tartalmaznak. 
A Scitec kimagasló minősége - Európában a Scitec a legkimagaslóbb táplálékkiegészítők gyártói közé tartozik. A termékek íztulajdonságai magukért beszélnek, épp ezért is olyan keresettek a Scitec termékek. Az innovatív Scitec termékek fejlesztése nem csak egy jól hangzó állítás, de ez a reális vállati politika. A változó vásárlói igényekre azzal reagálunk, hogy a termékeket állandóan fejlesztjük. A Scitec jól bevált, működő receptúra alapján.

 

 

Scitec

 

 

SCITEC INNOVÁCIÓ

A reálisan működő új termékek bevezetése a piacra. Sokaknál az innováció csak papiron létezik, hogy új reklámértéket teremtsenek. A Németországi Essenben a FIBO zajlott, ami a legnagyobb nemzetközi fitnesz és wellnesz kiállitás Európában. A Scitec Nutrition bemutatta a termékeik új arculatát. A termékek új csomagolásai már megjelentek a piacon, és folyamatosan helyettesitik a régi designt. Csak a csomagolás változott, ám a termékek minősége nem változott. 

 

MINŐSÉG

Azonnal, hogy a Scitec Nutrition termékei kikerültek az edzőtermek pultjaira és a boltokba, az egyik legjobb márkanév lett Európában. A siker alapja a minőség és a termékek megbizhatósága. Garantálja a termékei minőségét. Garantálja és nyilvánosságra is hozza a feltüntetett adatokat a fehérjék százalékarányáról a termékben. Minden termék minden izének és minden kiszerelésének le lehet ellenőrizni a fehérje analizisét. Az eredmények segitségével meg lehet állapitani, hogy a fetüntetett értékeknek van-e adott toleranciájuk (a Scitec gyártónak a 100%-os tartalom +-2%-os toleranciája a célja). A teszteredményeket a gyártószám megadása alapján lehet leellenőrizni (batch number) a főoldalról www..scitecnutrition.com a PROTEIN ANALYSIS cimszó alatt.

 

Források:

Hivatalos oldal www.scitecnutrition.com

Items 1 to 12 of 80 total

 1. Beta Carotene 90 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Akciós ár 1 690 Ft
 2. Caffeine 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 96% (5)
  Akciós ár 1 500 Ft
 3. Mega BCAA 1400 - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 100% (1)
  Akciós ár 4 540 Ft
 4. Mega Glutamine 90 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 60% (2)
  Akciós ár 3 930 Ft
 5. Mega HMB 90 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 0% (0)
  Akciós ár 5 220 Ft
 6. Pow3rd! 350 g - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 100% (1)
  Akciós ár 5 400 Ft
 7. ZMB 6 60 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 91% (13)
  Akciós ár 2 990 Ft
 8. OMEGA 3, 100 kapsz - Scitec nutrition
  Rating:
  Vélemények 80% (1)
  Akciós ár 3 030 Ft
 9. Zero Isogreat fehérje 900 g - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 100% (1)
  Akciós ár 10 770 Ft
 10. Lecithin 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 87% (3)
  Akciós ár 2 750 Ft
 11. Multi Pro 30 tasak - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 97% (23)
  Akciós ár 5 990 Ft
 12. HCA Chitosan 100 kapsz. - Scitec Nutrition
  Rating:
  Vélemények 94% (13)
  Akciós ár 5 220 Ft

Items 1 to 12 of 80 total