Fitness recept: könnyed márvány szelet

Fitness recept: könnyed márvány szelet

Nincs kedved elmenni a boltba, pedig nagyon szeretnél valami édességet? Készítsd el a márvány szelet receptünket, mivel biztos, hogy minden szükséges hozzávaló megvan otthon. Miután megkóstoltad ezt az egyszerű, ízletes, kiegyensúlyozott tápértékkel rendelkező sütit, rendszeresen ezt fogod készíteni!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverd össze a lisztet a sütőporral és a xilittel. Ezután add hozzá az olajat, tejet, gyümölcspürét és a tojást. Keverj össze mindent jó alaposan, és oszd a tésztát két részre. Szitálj kakaót az egyik felébe. Kend ki vajjal a tepsit, szórd meg zsemlemorzsával, és öntsd bele a fehér tészta egy részét. Add hozzá a kakaós tésztát, majd a tetejére a maradék fehér tésztát. Süsd a sütit 30 percig 150 ℃-on, majd további 10 percig 180 ℃-on. Hagyd teljesen kihűlni, mielőtt kiszeded a tepsiből. És már élvezheted is az ízletes finomságot!

Fitness recept: Könnyed márvány szelet
TápértékekTápértékek 1 szeletben (összesen 15 szelet)
Energiatartalom137
Fehérje3 g
Szénhidrát20 g
Zsír5 g

Reméljük, hogy a Könnyed márvány szelet egyszerű recept feldobta a napod, és azonnal ki is fogod próbálni. Egy ilyen tökéletes recept nem maradhat titokban, ezért ne felejtsd el megosztani szeretteiddel.

Nyugodtan oszd meg velünk te is az alkotásod a közösségi oldalunkon, és használd a #gymbeamhu jelölést.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük