VemoHerb Alvást segítő termékek

Alvást segítő termékek gyártótól VemoHerb az alvást segítő termékeket tartalmazó kategória. Kulcsszerepet játszik általános egészségünkben. Segít számos biológiai folyamat fenntartásában, például az agy egészséges működésében vagy a szervezet védelmi rendszerében. A minőségi alvásra azonban akkor is szükség van, ha fogyni szeretnénk vagy izomtömeget növelni. Hiánya azt okozhatja, hogy a szervezetünkben zajló biológiai folyamatok nem működnek megfelelően.

 Mutass többet

Hogyan támogassuk az alvást

Az alvás támogatásának egyik legjobb módja lehet valamilyen a testet megnyugtató, feszültséget vagy stresszt oldó étrend-kiegészítő. A legismertebbek közé tartozik például a melatonin, amely hozzájárul az elalváshoz szükséges idő lerövidítéséhez. Mi több egy másik időzónába történő hosszú repülőút után fellépő és egyénenként változó fáradtságérzet, ami jetlag néven ismert, csökkentésére is hatással van.

Egyéb hatékony étrend-kiegészítők az alvás támogatására például a GABA vagy az Ashwagandha. Az adaptogének közé tartozik, amelyek a stresszcsökkentő képességük miatt népszerű anyagok. Magas szintje gyakran jó hatással van az elalvás folyamatára. Az Ashwagandha segíthet a stressz jobb kezelésében és a testben lévő feszültség csökkentésében, ami a minőségi alvás kihívásának egy újabb részlete.

Válogassatok az alvást támogató termékek széles választékából, és próbáljátok ki azok hatását.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (12)
 2. NOW Foods (6)
 3. OstroVit (2)
 4. ActivLab (1)
 5. BeastPink (1)
 6. VemoHerb (1)
 7. Purasana (1)
Szín
 1. shadow (1)
Kapszula
 1. 60 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (1)
Összetétel
 1. Tiszta forma (1)
Termék kategóriája
Termékcímkék
 1. Vegan (1)
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (1)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (1)
 1. Hericium - VemoHerb
  Hericium – VemoHerb
  0%
  0% (0)
  7290 Ft

1 Tétel