Ala - Scitec Nutrition

0%
0% (0)

Az ALA alfa-liponsavat – omega-3 zsírsavat tartalmaz, mely nélkülözhetetlen az emberi test számára. Fontos a szervezetben végbemenő életfolyamatok irányítására és azok kölcsönhatásainak szervezéséhez, a sejtek falainak megfelelő funkcióihoz, az idegek, az immun- és a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez. Energiaforrásként szolgál, és szabályozza a vér glükóz szintjét.

Hosszú távon nem elérhető

ALA – az alfa-liponsav szabályozza a vér glükóz szintjét, energiaforrásként szolgál, valamint támogatja az immun- és a szív- és érrendszert

Az ALA alfa-liponsav – omega 3 zsírsav hatóanyagot tartalmaz, mely nélkülözhetetlen az emberi test számára. Fontos a szervezetben végbemenő életfolyamatok irányításához és azok kölcsönhatásához, továbbá a sejtfalak, az idegek, az immun- és a szív- és érrendszer megfelelő működéséhez. Energiaforrásként szolgál, és szabályozza a vér glükóz szintjét, ezért ajánlott a fogyasztása diéta alatt kreatin kombinációjának alkalmazásával. Ez a formula kapszulánként 250 mg-ot tartalmaz!

        

  

Az ALA és előnyei

  • kapszulás alfa-liponsav
  • több létszükségletes folyamatot irányít a testben
  • szabályozza a vér glükóz szintjét
  • energiaforrásként szolgál
  • támogatja a szív- és érrendszert
  • támogatja az immunrendszert

    

Összetétel

Alfa-liponsav, dextróz, zsírkő, kalcium-foszfát, zselatin (kapszula).

  

Adagolás

Napi 1 kapszula fogyasztását ajánljuk elegendő mennyiségű folyadék bevitelével együtt

   

Tápérték táblázat

Tápértékek1 kapsz.
alfa-liponsav 250 mg

   

Figyelmeztetés

Táplálék kiegészítő. A termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, max. 25 °C -os hőmérsékleten tárolandó. Óvd a fagytól és a közvetlen napsugárzástól. Fogyasztása nem ajánlott gyermekek, várandós és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő fogyasztás, vagy tárolás következtében kialakuló károkért. Ne lépd túl a megadott napi adag mennyiségét


Allergén információk: A termék olyan gyárban készült, melyben tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, halak és halféléket egyaránt feldolgoznak.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Ala - Scitec Nutrition
Write Your Own Review
Véleményt ír:Ala - Scitec Nutrition
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ