Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Zsírégető Carbo Fat Burn 120 kapsz - Self OmniNutrition

A Carbo Fat Burn egy zsírégető, amely négy hatóanyagot tartalmaz, melyek megkeresik a testzsírt, lassítják a a szénhidrátokból létrejövő zsírtartalékok kialakulását  és kalóriát égetnek el. Nem tartalmaz semmilyen serkentő anyagot és stimulánsokat, amelyek befolyásolják a központi idegrendszert. Ugyancsak koffeinmentes és alkalmas azok számára, akik érzékenyek rá.

Hosszú távon nem elérhető

Carbo Fat Burn: stimulánsok és koffein nélkül égesse a zsírt és a kalóriát!

A Carbo Fat Burn egy zsírégető, amely a szénhidrátokból előállított zsírt égeti és energiát hoz létre. Négy összetevő, melyek szó szerint keresik a testzsírt, lassítják a szénhidrátokból létrejövő zsírtartalékok kialakulását  és kalóriát égetnek. A kompozíció egyedülálló abban, hogy nem tartalmaz serkentő hatású anyagokat és stimuláló szereket, és olyan stimulánsokat, amelyek befolyásolják a központi idegrendszert. A búzacsíra-, fehérje- és kitozán kivonaton kívűl, japán tengeri alga kivonatot is tartalmaz, amely stimulálja a zsírégető hormonokat, hogy zsírt égessen és japán zöld tea kivonatot. Mivel ez egy koffeinmentes termék, alkalmas olyan embereknek is, akik érzékenyek a koffeinre és naponta fogyasztható minden étkezésnél. A legjobb eredmény érdekében a Carbo zsírégetőt fogyassza étkezések előtt.

 

 

Carbo Fat Burn zsírégető

 

Carbo Fat Burn és az előnyei

  • nem tartalmaz koffeint és stimulánsokat
  • fukoxantint tartalmaz, aminek köszönhetően elősegíti az anyagcserét
  • hatékony zsírégetés
  • redukálja a szénhidrátot és felszívja a zsírt
  • segít a fogyásnál, még alvás közben is 
  • csökkenti a kalóriamennyiséget 
  • hosszantartó súlycsökkenés
 
 

Összetevők

CarbCur3 ™ (Phaseolus vulgaris termés kivonat), Opuntia ficus-indica ciadodium termés kivonat, CGA50 ™ Green Coffee kivonat (szemes Coffea arabica kivonat), LipoCur2 ™ Rhododendron (Rohododendron ferrugineum levél kivonat), csomósodásgátló anyagok: E460, E551,
kapszulák, színezőanyagok (E120, E171, E172, E131).

 

 

Adagolás

Fogyasszon naponta 3 kapszulát.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (3 kapsz)
Energiaérték0 kJ / 0 kcal
CarbCur3™ (Phaseolus vulgaris termés kivonata)750 mg
Opuntia ficus-indica ciadodium termés kivonata600 mg
CGA50™ zöld kávé (szemes Coffea arabica kivonat)600 mg
LipoCur2™ Alpesi rózsa (Rohododendron ferrugineum levél kivonata)300 mg

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Abban az esetben, ha kedvezőtlen hatásokat észlel, hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvoshoz. 18 éven aluliak számára nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem hivatott helyettesíteni a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen. A termék olyan helyen gyártva, ahol szóját, tojást, gabonát, mogyorót és diót dolgoznak fel.

A vásárlók véleményei

Zsírégető Carbo Fat Burn 120 kapsz - Self OmniNutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Zsírégető Carbo Fat Burn 120 kapsz - Self OmniNutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Zsírégető Carbo Fat Burn 120 kapsz - Self OmniNutrition

A kérdés leírása
Írj választ