Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xtreme Napalm Pre-Contest 500 g - Fitness Authority

Rating:
100 %

Az Xtreme Napalm Pre-Contest egy újabb generációja az edzés előtti temékeknek, egy erőteljes és fejlett edzés előtti stimuláns, amelyet elsősorban intenzív erőfejlesztő és állóképességi edzések előtt ajánlunk. 

Hosszú távon nem elérhető

XTREME NAPALM PRE-CONTEST 


Erőteljes és fejlett edzés előtti stimuláns. Elsősorban intenzív erőfejlesztő és állóképességi edzések előtt ajánljuk: az első adag bevétele után pár perccel működni kezd, rögtön érezhető bizsergést ad felhasználójának. Az XTREME NO-Volumizing COMPLEX fokozza a nitrogén-oxid kibocsájtását, mely kitágítja az ereket, így pedig felgyorsul a tápanyagok és az oxigén áramlása – mintha folyamatosan fennállna az izompumpa az edzés folyamán. XTREME NO-Volumizing COMPLEX az XTREME POWER&FOCUS COMPLEX-szel növeli az izomszövet pufferkapacitását és meggátolja a tejsav felhalmozódását; így minimalizálja a fáradtságot és az izmokban jelentkező fájdalmat. Az XTREME POWER&FOCUS COMPLEX fokozza a figyelmet és növeli az energiákat az intenzívebb edzésmunka érdekében. Minden egyes adagja optimális mennyiségben tartalmazza a legerősebb antioxidánsokat, elektrolitokat és a vízháztartás egyensúlyát segítő ELECTROLITE & DELIVERY COMPLEX-et. További előnye, hogy nem tartalmaz hozzáadott cukrot, így elsősorban versenyfelkészülés idején ajánljuk a zsírmentes izomtömeg építését elősegítendő.

Az Xtreme NapalmŸ egy edzés előtti készítmény, ami motivál, hogy elmenj az edzőterembe és megküzdj a súlyokkal. A benne levő dinitrogén-oxid aktivátor és modern kreatin, serkentőszerek keveréke ellát energiával, tágítja az ereket biztosító az izmok maximális vérellátását, felgyorsítja az izomtömeg növekedését. Más az ilyen típusú termékekkel ellentétben a Napalm Ÿ vitaminok, antioxidánsok keverékét tartalmazza az erős, szervezet sejtjeit érő oxidációs NO hatás miatt (Nitrix-oxid, szén-monoxid). Így elérhetővé válik a tartós izompumpa, az intenzív edzés, és utána a szervezet a szabad gyökök ellen elleni védelme is biztosítva van, melyek az NO anyagcsere kísérő metabolitjai. Miért éppen a Napalm Ÿ-ra voksoljunk? Amennyiben hiányzik az energia és a motiváció az edzőteremben, akkor ez a termék a számodra készült. A szakszerűen kiválasztott összetevők segítenek növelni a edzésintenzitást, a nagyobb terhelést és a nagy tömegű izomzat fejlődését. Az izmok vérben bővelkednek, amely az olyannyira szükséges tápanyagokat és nyomelemeket, azaz az építőanyagokat biztosítja. A Napalm Ÿ nem tartalmaz cukrot, így kontrollálhatod az energia bevitelt is.
A felszívódás mértéke magasabb, mint a kapszulás verzió esetében. Frissítő, citromos íz.


Kiszerelés:

500 g 


Adagolás:

Keverj el egy adag Napalm-ot( 5,7g) 250 ml vízben és fogyasszd el 30 -40 perccel edzés előtt.

Csak edzés napokon használd.

 

Általános tápérték/adag:

C-vitamin 100 mg
Niacin 10 mg
B6-vitamin 4 mg
B12-vitamin 5 mikro gramm 
Szelén 27,5 mikro gramm
Napalm VÉDETT FORMULA
Xtreme NO-növelő Complex 3000 mg
A béta-alanin (CarnoSyn Ÿ) 2000 mg
arginin AKG 1000 mg
Xtreme Power & Focus Complex 1550 mg
citrullin malát 750 mg
Taurin 500 mg
Glukuronolakton 100 mg
Koffein 200 mg
Szállítási és Electrolite Complex 255 mg
Hidrolizált kazein (PeptoPro Ÿ)
Nátrium-hidrogén-karbonát
kálium-foszfát
Magnézium-foszfát
% RDA - százalékában ajánlott napi bevitel
Nettó súly: 500 g
CarnoSyn Ÿ védjegy és szabadalom 

 

Összetevők:

béta-alanin (CarnoSyn Ÿ), az alfa-ketoglutarát, malát, citrullin, taurin, hidrolizált kazein (PeptoPro Ÿ), glükuronolakton, L-aszkorbinsav, nátrium-hidrogén-karbonát, magnézium-foszfát, narancs aroma, vízmentes koffein, kálium-foszfát, amid nikotinsav, édesítőszer (szukralóz), piridoxin-hidroklorid, színezék ,nátrium-szelenit, cianokobalamin.

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. 


A vásárlók véleményei

Xtreme Napalm Pre-Contest 500 g - Fitness Authority

Összesített termék értékelés

100 %
100 %
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Xtreme Napalm Pre-Contest 500 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xtreme Napalm Pre-Contest 500 g - Fitness Authority
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xtreme Napalm Pre-Contest 500 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ