Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xtreme H.P. Protein 2000 g - Fitness Authority

Rating:
100 %

Az Xtreme H. P. fehérje egy magas minőségű fehérje  alegmagasabb biológiai értékkel, nagyon alacsony cukor és zsírtartalommal. 86% fehérjét tartalmaz, mindemellett kombinálja a hidrolizált tejsavó fehérjét és a fokozatosan feloldódó hidrolizált kazeint. A magasan modern képlet a hidrolizált Optiped fehérjékkel, amelyek hidrolizált PeptoPro kazeinnel van dúsítva.  

Hosszú távon nem elérhető

Xtreme H.P. fehérje: specifikus 86%-os fehérje nagyon alacsony cukor- és zsírtartalommal

Egyedi és hatásos fehérjekombináció hidrolizált tejsavófehérje-izolátumból, PeptoPro™-val. A lehető legnagyobb biológiai értékkel, alacsony cukor- és zsírtartalommal bír, ennek értékét az előemésztett, kazeinből származó tejfehérje, a PeptoPro™ emeli. A termék titka az a szabadalmaztatott enzim, mely csökkenti a hidrolizátumok tipikus kesernyés ízét, illetve olyan apró fehérjetöredékeket hoz létre, melyek azonnal a vérbe, és így az izomsejtekhez kerülnek, így gyorsabbá válik a fehérjeszintézis és minimálissá az izmok lebontásának folyamata.

 

Az XTREME H.P. Protein könnyen asszimilálható di- és tripeptideket, valamint aminosavakat tartalmaz, melyek garantálják a pozitív nitrogénegyensúlyt a termék fogyasztása után órákkal is. Közvetlenül edzés után fogyasztva növeli az immunitást és az izmok regenerációjának sebességét. Sok és intenzív edzésmunkához ajánljuk.Extra  fehérjemennyiség minden adagban - hidrolizált tejsavó fehérje és hidrolizált kazein kombinációja. Innovatív, rendkívül hatékony protein formula a legmagasabb minőségben, kiváló emészthetőséggel. 

  Xtreme H.P.fehérje

 

A HP Xtreme fehérje fogyasztása azonnal edzés után erősíti az immunrendszert, hatékonyan regenerálja az izmokat, és ezáltal enyhíti azok fájdalmát. A HP Xtreme Protein tökéletes választás minden sportoló és fizikailag aktív személyek és mindazok számára, akik szeretnének az izmok optimális működését fokozott stressz és intenzív képzés idején is biztosítani.

 

 

Az Xtreme H.P. fehérje és az előnyei

  • A maga nemében páratlan termék
  • Kiemelkedően magas biológiai értékű fehérje
  • Gyors felszívódás - tejsavófehérje izolátum
  • Hosszú távú és fokozatos fehérjefelszívódás a PeptoPro-nak köszönhetően
  • A magas fehérjetartalom - több, mint 30 g minden egyes adagban
  • Fokozott izomfehérje szintézis
  • Nincs hozzáadott cukor, zsírtartalma alacsony
  • Erősíti és javítja a szervezet ellenálló képességét


Mi az Optipep®?

Az Optipep® egy hidrolizátum sorozat, amely tejavófehérjéből származik. Abban az esetben, ha a hidrolizátum tejsavófehérje-izolátumból van, 90% fehérjét tartalmaz. A hidrolízis folyamata enzimatikusan emészti meg a fehérjét a Mans-frakcióra (di-tri peptidek). Az Optipep® GMO élelmiszer-ipari enzimek nélkül készül, amelyek gondosan vannak kiválasztva, különös hangsúlyt fektetve a keserűség csökkentésére. A hidrolízis után ezek az enzimek hőmérsékletileg inaktivak. A tejsavó fehérje izolátum hidrolizátuja kevesebb, mint 0,1% laktózt tartalmaz!

 

Mi az a PeptoPro®?

A PeptoPro® egy hidrolizált fehérje, amely kazeinből származik (tejfehérje). Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően, az ún. feloldott hidrolízis, a keserű íz el lett távolitva, ami jellemző a más hidrolizált fehérje forrásokra. Hála a feloldott hidrolízisnek a PeptoPro®-nak semleges az íze. A PeptoPro® di- és tri-peptideket tartalmaz.

Xtreme H.P. fehérje


Adagolás:

Fogyassz napi 2-3 adagot.Egy adag fehérjét ( 35 g) keverj el 250 ml zsírszegény tejben vagy vízben.Összetevők:

Hidrolizált tejsavó fehérje izolátum, hidrolizált kazein PeptoPro Ÿ, aroma, emulgeálószer (szójalecitin), édesítőszerek (szukralóz), emésztő enzim (Aminogen Ÿ), színezék.

 


Tápértékek táblázata

Tápértékek (killer kiwi íz)1 mérőkanál (35 g)
Energiatartalom 530 kJ / 125 kcal
Fehérjék 30 g
Szénhidrát 0 g
Zsírok 0 g

 

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna. Az általunk forgalmazott termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. 


A vásárlók véleményei

Xtreme H.P. Protein 2000 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xtreme H.P. Protein 2000 g - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xtreme H.P. Protein 2000 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ