Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Xtreme BEEF Mass 2500 g - Fitness Authority

Az Xtreme Beef Mass tömegnövelő egy fehérje-szénhidrát kiegészítő, amely magas minőségű marhafehérjéből (izolátum) készült, amely amatőröknek és profiknak is ajánlott. Egy adagban 60g fehérjét és 120g szénhidrátot tartalmaz, amit főleg a nehéz edzésnapokon értékelhetünk. Nem tartalmaz sem cukrot, sem zsírt. Kiváló az íze.

Hosszú távon nem elérhető

Xtreme BEEF Mass tömegnövelő: fehérje-szénhidrát kiegészítő marha izolátumból

Az Xtreme BEEF Mass tömegnövelő egy új fehérje-szénhidrát kiegészítő, amely minden fizikailag aktív egyénnek- amatőrnek és sportolónak ajánlott, akik számára nem közömbös a helyes étrend bevitele. A sportolók a fehérjék mellett a marhafehérjéket tartják a legértékesebb aminosavforrásnak, amely elengedhetetlen az izomnövekedéshez és regenerálódáshoz.


Az XTREME BEEF MASS egy új, innovatív tömegnövelő formula, amelyet minden igényes amatőr és profi sportoló fogyaszthat. Fehérjéből és szénhidrátból áll, alapja a szarvasmarhafehérje-izolátum, mely nemcsak teljes aminosav-spektrumot kínál felesleges cukor- és zsírbevitel nélkül, hanem nagyszerű ízzel is szolgál. A marhahúsból származó fehérje előnye, hogy hidroxiprolin- és hidroxilizin-tartalmánál fogva hozzájárul a porcok védelméhez is, amely intenzív edzés esetén igen fontos szempont. A termék maltodextrin-tartalma pedig az egyenletes vércukorszint kialakításában bír nem elhanyagolható szereppel: a maltodextrin nem okoz intenzív inzulinkiválasztást, de kis és emésztést nem igénylő molekulái azonnal képesek feltölteni az edzés közben kiürült glikogénraktárakat amellett, hogy az agy tápanyag-ellátottságáról is gondoskodnak.Xtreme Beef Mass tömegnövelő


A szénhidrátok maltodexdtrin formájában megadják a testnek azt az energiát, amely elengedhetetlenül fontos a fizikai teljesítményhez, a regenerálódáshoz vagy az elvesztett glikogén tartalékok pótlására. A másik oldalon a molekula lánca nem olyan komplikált, hogy problémákat okozzon az emésztés során. A normális agyfunkciók és működés a megfelelő mennyiségű szénhidrátbevitel mellett lehetséges. Megállapították, hogy egy felnőtt ember agya kb. 130g szénhidrátot használ el naponta erre a célra. Arra való tekintettel, hogy a termék egy adagja 120g szénhidrátot tartalmaz, és még a napi táplálékbevitel során ez akár a kétszeresére is nőhet, így ez a tápanyagnyújtás még a legmegrőltetőbb edzésnapokon is ideális, amikor a szükséges tápanyagösszetétel megsokszorozódik. Az elegendő szénhidrátbevitellel teljes erőből koncentrálhatunk a sportteljesítményre, megtartjuk a tisztánlátást és ez megkönnyíti elérni az edzés célokat. 

 

Az Xtreme Beef Mass tömegnövelő tápanyagok ideális keverékét nyújtja a szervezetnek és maga a fogyasztása kedvező lehet a kiváló íznek és a könnyű gurmán élmenynek köszönhetően. Próbálja ki és győződjön meg róla saját maga.


Az Xtreme Beef Mass tömegnövelő és az előnyei:  

  • magas a fehérjetartalma
  • marhafehérje izolátum
  • nem tartalmaz cukrot
  • nem tartalmaz zsírt
  • kiváló íz
  • magas energiájú fehérje-szénhidrát táplálékkiegészítő

 

 

Összetevők :

maltodextrin, marhahús fehérje izolátum ,kakaó , aromák , sűrítő ( xantán-gumi) , szín ( cékla red3 , béta- carotene1 , 4) , savanyúságot szabályozó anyag ( citromsav ) 3, salt5 , édesítőszer ( szukralóz )

 

Adagolás:

Edzés előtt 45-70 perccel fogyassz fél adagot ( 100 g) 400 ml vízben vagy zsírszegény tejben elkeverve.A másik fél adagot közvetlen edzés után fogyaszd el.

Napi 1-2 adagot fogyaszthatsz.

 

Általános tápérték

Tápértékek (eper íz)4 mérőkanál (200 g)
Energiatartalom 3600 kJ / 720 kcal
Zsírok 0 g
   ebből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 120 g
   ebből cukrok 0 g
Rostok 0 g
Fehérjék 60 g
0,2 g

 

 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy bármilyen betegséget diagnosztizáltak önnél, minden esetben kérje ki kezelőorvosa, egészségügyi tanácsadója véleményét mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt vásárolna.

Az általunk forgalmazott termékek nem alakalmasak betegségek kezelésére és nem helyettesítik a helyes és kellő mennyiségű étrendet. 


A vásárlók véleményei

Xtreme BEEF Mass 2500 g - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Xtreme BEEF Mass 2500 g - Fitness Authority
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Xtreme BEEF Mass 2500 g - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ