Wolfberry Xilit

Xilit gyártótól Wolfberry a természetben gyakran előforduló természetes édesítőszert, a xilitet tartalmazó termékkategória. Bizonyos gyümölcsökben, zöldségekben és különösen a nyírfában található. A xilitet ezért gyakran nyírfacukornak is nevezik. A cukoralkoholok (poliolok) közé tartozik, és közülük a legmagasabb édesítőértékkel rendelkezik, amely megegyezik a hagyományos (répa)cukorral. A cukortól azonban abban különbözik, hogy alacsonyabb a glikémiás indexe, és kevésbé befolyásolja a vércukorszintet.

Körülbelül 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukor. Ezáltal ideális azok számára, akik csökkenteni próbálják az energiabevitelüket, fogyni szeretnének, vagy kevesebb cukrot fogyasztanak. Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy a cukrot xilittel helyettesíted, hozzájárulsz a fogaid ásványianyag-tartalmának fenntartásához és támogatod fogaid egészségét.

 Show more

Hogyan fogyasszuk a xilitet?

A xilit nagyon sokoldalú, és mindenhez passzol, amihez általában cukrot használnak. Ezért ideális tea, kávé, turmixok és egyéb italok édesítésére. Kedvenc egészséges finomságaid főzéséhez és sütéséhez is használhatod. Így az ételek íze többnyire ugyanolyan lesz, de energiatartalmuk alacsonyabb.  

Édesítsd az életet xilittel, amely akár 40%-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a cukor. 

Ha többet szeretnél megtudni a xilitről, olvasd el cikkünket:  Cukorhelyettesítők - Melyik édesítőszer a legmegfelelőbb nekem?

 

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
  1. GymBeam (2)
  2. Wolfberry (1)
Csomagolás (g)
  1. 350 g (1)
Szín
  1. shadow (1)
Állag
  1. Por (1)
Összetétel
  1. Tiszta forma (1)
Termék kategóriája
Termékcímkék
  1. Vegan (1)
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (1)
Gluténmentes (1)
Laktózmentes (1)
BIO (1)
GMO mentes (1)
Mesterséges édesítő mentes (1)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (1)
  1. Xylitol 350 g - Wolfberry
    Nincs raktáron

1 Tétel