Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Vitarade Magnesium Energy Shot 100 ml - Fitness Authority

Egy adag lefedi a napi szükséges magnézium, kálium és B6 szükséglet 100%-át. A magnézium az egyik legfontosabb elem minden ember szervezetében. 

Hosszú távon nem elérhető

Vitarade Magnesium Energy Shot

 

A magnézium és kálium nagyon fontos szerepet játszik az ember testében. Sokan nem is tudatositjuk, hogy mennyire fontos a szervezetnek megadni ezeket az ásványi anyagokat a kellő mennyiségben. A Vitarade Energy Shot egy lépéssel a konkurencia előtt van, a kiváló kombinációjának és az állagának köszönhetően. A magnézium és a kálium- ásványi anyag kombó, felelős az izmok és az idegrendszer kiváló működéséért. Ásványokat tartalmaz citrát formájában, a magnézium, kálium és citromsav kombinációja, egy kis molekula, amely növeli az ásványi anyagok felszivódását. 

A magnézium és a B6 vitamin hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez. A kálium segit az izmok és az idegrendszer működésénél, a B6 vitamin segit az immunredszer helyes működésénél. A termék folyékony összetétele megkönnyiti a hatóanyagok asszimilálását. Praktikus és könnyen kezelhető 100ml-es ampulla garantálja a kényelmes használatot, és hogy bármikor és bármilyen körülmény között használható. 

 

Kiszerelés:

100 ml

 

Ajánlott adagolás:

Főleg a megnövekedett fizikai és lelki teljesítmény idejében ajánlatos a használata.

1 adag 100%-ban fedi a napi szükséges magnézium, kálium és B6 vitamin szükségletet.  

 

 

A vásárlók véleményei

Vitarade Magnesium Energy Shot 100 ml - Fitness Authority

Write Your Own Review
Véleményt ír:Vitarade Magnesium Energy Shot 100 ml - Fitness Authority
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Vitarade Magnesium Energy Shot 100 ml - Fitness Authority

A kérdés leírása
Írj választ