Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Tribulus 625 100 kapsz. - Optimum Nutrition

A Tribulus 625 termék, egy magas minőségű, Tribulus Terrestris-ből (Királydinnye) készült stimuláns, amelyből minden adag 625g-ot tartalmaz. Szintén tartalmaz szterolokat, flavonoidokat és további, növényi eredetű, természetesen is előforduló anyagokat. Akár 30%-al is növeli a tesztoszteronszintet, támogatja a regenerációt, izomtömeg növekedést, valamint a kitartás és az erő növelését is. 

Hosszú távon nem elérhető

A Tribulus 625 növeli a tesztoszteronszintet, támogatja a regenerációt, izomnövekedést, valamint a kitartás és az erő növekedését is

A Tribulus 625 termék, egy magas minőségű Tribulus Terrestris-ből van legyártva, miközben a termék minden adagja, a Tribulus Terrestris por és kivonat, 625 mg-os keverékét tartalmazza. Szintén szterolokat, flavonoidokat és további, növényi eredetű, természetesen is előforduló anyagokat tartalmaz.

 

tribulus 625 optimum nutrition

 

A királydinnye (Tribulus Terrestris) egy olyan növény, amelyet már az ókori kínai, indiai és mezopotámiai gyógyítók is alkalmaztak és a széles körű hatásainak köszönhetően, mind a mai napig felhasználásra kerül az orvostudományban. A hatóanyagainak köszönhetően, képes a tesztoszteronszintet akár 30%-al is megnövelni. Ezen stimuláns felhasználása, megfelel a kirobbanó típusú gyakorlatokkal edző személyek számára, az erő növelésére és az izomtömeg növekedésének a támogatására.

 

A Tribulus 625 és a legfontosabb előnyei:

  • A termék a legminőségibb Tribulus Terrestris-ből van legyártva
  • Már 625 g Tribulus Terrestris 1 adagban
  • Gyorsítja a regenerációt a teljesítés után
  • Támogatja az izomtömeg növekedést
  • A megnövekedett tesztoszteronszintnek köszönhetően támogatja az állóképesség és az erő növekedését.
  • Növeli a fizikai teljesítményt és a szexuális aktivitást is.

 

Adagolás:

Fogyasszon napi 1-2 kapszulát, a legjobb a reggelivel és a vacsorával együtt.

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (1 kapsz)
A Tribulus szabadalmaztatott keveréke625 mg
Tribulus Terrestris kivonat (Tribulus terrestris) (gyümölcs) (standardizált 40% furostanol szaponinok) Tribulus Terrestris (por)
 

 

Egyéb összetevők

Zselatin, titán-dioxid, magnézium-sztearát.

 

Figyelmeztetés:

Élelmiszer a tápigények teljesítésére, intenzív izomterhelés esetén, főleg a sportolók számára. Élelmiszer, meghatározva a speciális táplálkozáshoz – megfelelő a sportolóknak. Tárolja a gyermekektől távol. Nincs meghatározva a gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja száraz helyen, 5-25 °C-os hőmérséklet mellett. A gyártó nem felel a termék helytelen felhasználása és tárolása által okozott károkért. Egészségügyi problémák esetén, a felhasználás előtt kérje orvosa tanácsát. 

Allergén figyelmeztetés: Olyan berendezésben legyártva, amely szintén feldolgozhat tojást, diót, szezámmagot, mogyorót, halat, kagylót és gabonatermékeket is. 

A vásárlók véleményei

Tribulus 625 100 kapsz. - Optimum Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Tribulus 625 100 kapsz. - Optimum Nutrition
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Tribulus 625 100 kapsz. - Optimum Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ