Tészták

Tészták közé a világ legnépszerűbb köretének széles választéka tartozik. A tészta komplex szénhidrátokban gazdag, és ellenállhatatlan íze van, ami tökéletesen illik különféle mártásokhoz, zöldségsalátákhoz, levesekhez és szinte bármilyen más ételhez. A tésztafélék között megtalálhatóak a magas rosttartalmú fajták is.

 Show more

A kategória képviselői többek között:

  • a klasszikus tésztafélék, amik változatos formákban kaphatóak, és különböző gabonafélékből készülnek (búza, rozs és egyéb fajták)
  • a klasszikus tésztafélék valamilyen szuperétellel gazdagítva (pl. spenót, spirulina és mások)
  • magas fehérjetartalmú hüvelyes tészták, amelyek gyakran rostforrásként is szolgálnak, mint például a borsó-, lencse- vagy csicseriborsó-tészta.
  • az alacsony kalóriatartalmú tésztafélék, amik szinte egyáltalán nem tartalmaznak szénhidrátot, cukrot és zsírt, így akár diéta alatt is fogyaszthatóak.Remek példa erre a konjak/shirataki tészta.

A tésztaféléket főzés vagy sütés után sós és édes fogások készítésére is felhasználhatod. Nem számít, hogy milyen fajta mellett döntesz, hiszen bármelyik tökéletes alapot biztosít kedvenc fogásaidnak. Ha hüvelyesekből készült vagy magas fehérjetartalmú típust választasz, nincs más dolgod, mint zöldséget, fűszereket és valamilyen mártást adni hozzá, és már kész is egy komplex és ízletes fogás.

Válassz széles tésztakínálatunkból, ami a legnagyobb ínyencek szívét is garantáltan rabul ejti.

Ha többet szeretnél megtudni a különféle tésztákról, olvasd el erről szóló cikkünket: Mivel helyettesíthetjük a hagyományos búzatésztát?

 Mutass kevesebbet
Nincs találat a keresett termékre.