Spokey Testsúlyok és nehezékek

Testsúlyok és nehezékek gyártótól Spokey A testsúlyok és nehezékek között olyan edzéseszközöket találsz, amelyek segítségével hatékonyabban végezheted otthoni és konditermi edzéseidet, valamint különféle szabadtéri tevékenységeidet. A kategóriába olyan sportfelszerelések tartoznak, amelyeket különböző testrészeidre rögzíthetsz, vagy a kezedben tarthatsz, így növelve az ellenállást, amivel dolgozol, hogy az edzéseid még keményebbek lehessenek. Nagy népszerűségnek örvendenek erő- és állóképességi sportolók körében egyaránt.

 Mutass többet

Az edzőeszközök használata

 • A súlymellények sokoldalú eszközök, amelyeket erő- és állóképességi sportolók egyaránt használnak. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a kívánt súlyt, és már kezdheted is az edzést. A haladó sportolók garantáltan nagyra értékelik majd a mellény által biztosított extra ellenállást, különösen húzódzkodás során. Hasonlóképpen alkalmas guggoláshoz, kitöréshez és más teljes testes erőedzésekhez. A mellény futás vagy séta során is jól jöhet, segítségével több kalóriát égethetsz el, így támogathatod a súlyvesztést.
 • A kettlebellek, medicinlabdák, súlylabdák és edzőlabdák olyan edzéseszközök, amelyeket rendszeresen használnak a crossfit szerelmesei, a köredzések rajongói és más sportolók, akik fejleszteni akarják erejüket, robbanékonyságukat és sebességüket. Megvásárlásuk remek választás otthoni edzőtermedbe, akár guggolásokat, akár kitöréseket szoktál végezni. Ha a konditeremben vagy, edzőtársaddal súlylabdát vagy medicinlabdát dobálhattok egymásnak. Az edzőlabdát mozgáskoordinációs, míg a kettlebellt lendítéses gyakorlatokhoz használhatod. Ezek az edzéseszközök segítenek, hogy sokoldalú sportolóvá válhass.
 • A boka- és csuklósúlyokat elsősorban a nők kedvelik, mivel használhatják őket otthoni edzéseik során, hogy formálják és erősítsék testüket. Ha a bokádra erősíted, extra ellenállást biztosít, aminek nagy hasznát veheted a láb gyakorlatai, például  lábemelés vagy hátra végzett kirúgás során. Ha azonban a csuklódra rögzíted, a felsőtest ellenállását erősíti, ami különösen boxedzések közben jelenthet előnyt. A csukló- és bokasúlyokat állóképességi sportolók is használhatják, ha futásukat szeretnék jelentősen megnehezíteni, ami a versenyek alkalmával garantáltan kifizetődik.

Ha olyan hatékony edzésesközöket keresel, amelyekkel fejlesztheted erődet és állóképességedet is, ebben a kategóriában garantáltan megtalálod, amire szükséged van.

 Mutass kevesebbet

2 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (16)
 2. Spokey (2)
Szín
 1. shadow (2)
Termék kategóriája
Szűrés
 1. Wrist and Ankle weights COM FORM IV 2 x 1kg Green - Spokey
  Nincs raktáron
  COM FORM IV csuklósúlyok 2x1kg Green - Spokey
  100%
  100 % (1)
 2. Wrist and Ankle weights COM FORM IV 2 x 1.5kg Blue - Spokey
  Nincs raktáron
  COM FORM IV csuklósúlyok 2 x 1.5 kg Blue - Spokey
  100%
  100 % (4)

2 Tétel