Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Test X2 150 kapsz. – All stars

Gyártó: All Stars

A Test X2 termék egy tesztoszteron booster, amely támogatja az erő és izomtömeg növekedését, növeli az állóképességet és a teljesítményt és felgyorsítja a regenerációt. Magasan hatékony Tribulus Terrestris kivonatot, cinket, D-aszaparaginsavat és további ismert hatóanyagokat tartalmaz, amelyek hatékonynak bizonyultak a tesztoszteronszint optimalizálásában. Ez a fizikai vitalitásra, regenerációra, libidóra és a testben található zsírok mennyiségére hat.

Hosszú távon nem elérhető

Test X2: Tesztoszteron booster, amely támogatja az erő és az izomtömeg növekedését, valamint javítja a regenerációt

A Test X2 termék egy tesztoszteron booster, amely magasan hatékony Tribulus Terrestris kivonatot tartalmaz, 80%-os szaponin és 20%-os protodioscin tartalommal. Egyéb termékekkel összehasonlítva, amelyek 30-40%-os szaponin tartalommal rendelkeznek, a Test X2 termék hatékonyságai kétszer nagyobbak. A termék sok tudományos vizsgálatnak lett kitéve, amelyek az erősportok és a testépítés területén, teljesítménybefolyásoló hatékony termékek közé sorolták. Az erő, izomtömeg növelésére és a szexuális libidó erősítésére szolgál. 

 

Test-X2

 

Az ereje mögött jól ismert hatóanyagok rejtőzködnek: Tribulus, D-aszparginsav, cink-glükonát és protodioscin. A Test X2 már néhány évvel ezelőtt is elérhető volt a piacon. Most újra elérhető, megújult designal és új recepttel.

 

Miért döntsön a Test X2 mellett?

A hormonális egyensúly az ember egészsége szempontjából nagyon fontos. Főleg a harmincadik életév után fontos a tesztoszteronszint. Ez hatással van a fizikai vitalitásra, regenerációra, libidóra és a testben található zsírokra. Megfelelő választás az Ön számára a kitűnő formájának és fizikai erőnlétének a megtartására.

 

Test X2 és az előnyei:

  • Támogatja a tesztoszteronszint növekedését
  • Támogatja az izomerő, súly és a kitartás növekedését
  • Gyorsítja a regenerációt
  • A Tribulus egy teljesen új kiegészítőjéről van szó, amely D-aszparginsavval és cinkkel optimalizált.

 

Összetétel:

Aszparginsav, Tribulus terrestris kivonat, szarvasmarha zselatin (kapszula), magnézium- sztearát, cink-glükonát.

Nyomokban glutént, laktózt, szója és tojás albumint tartalmazhat.

 

Adagolás:

Fogyasszon napi 5 kapszulát a reggelivel együtt és igyon hozzá nagy mennyiségű vizet. Használja ciklusokban, legfeljebb 6 héten keresztül, majd tartson szünetet a használatban. 

 

Tápanyag táblázat

Tápértékek1 adag (5 kapsz)
Energiatartalom 78,7 kJ / 18,3 kcal
Fehérje 1,2 g
Szénhidrát 1 g
   ebből cukrok < 0,01 g
Zsír 0,1 g
   ebből telített zsírok < 0,1 g
Rost 0,2 g
Nátrium 0 g
Cink 15 mg
Tribulus Terrestris Kivonat 2000 mg
   ebből szaponinek  1600 mg
D-aszparginsav 2800 mg

 

Figyelmeztetés:

Nem megfelelő a 18 éves kornál fiatalabb személyek számára. Nem megfelelő a szoptató és terhes nők számára. Száraz és hűvös helyen tárolja. Ne lépje túl a javasolt adagolást. A táplálék-kiegészítők nem helyettesítik a változatos étrendet és az egészséges életmódot. 

A vásárlók véleményei

Test X2 150 kapsz. – All stars

Write Your Own Review
Véleményt ír:Test X2 150 kapsz. – All stars
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Test X2 150 kapsz. – All stars

A kérdés leírása
Írj választ