BeastPink Súlyzók

Súlyzók gyártótól BeastPink egy olyan kategória, amely különböző típusú súlyokat és egyéb fitneszeszközöket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy akár az edzőteremben, akár otthonról erősítő edzést végezz. Itt találhatsz például 5-35 kg súlyú hatszögletű kézisúlyzót a felsőtest edzéséhez. Vagy kiegészítő súlyként is használhatod, amikor guggolásokat, fekvőtámaszokat és más láb- és fenékgyakorlatokat végzel. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen súlyú súlyzót válassz, választhatod az állítható súlyzókat, amelyekkel a gyakorlatnak megfelelően testre szabhatod a súlyt. De, ha úgy érzed, hogy a kézisúlyzók kevésnek bizonyulnak a súlyemeléshez vagy más gyakorlatokhoz, akkor talán az olimpiai rúd lesz a megfelelő választás számodra. Ezt aztán megpakolhatod egy csomó súlytárcsával, akár 900 kg összsúlyig, stabilizálhatod őket rögzítőgyűrűvel, és emelhetsz, ameddig csak bírod. Azok számára pedig, akik valamivel kisebb terhelést keresnek, például a különböző kardió tevékenységek, a HIIT vagy bármilyen más gyakorlatok nehezítésére, kínálunk kisebb súlyú súlyzókat is.

 Mutass többet

Sőt, ha növelni szeretnéd az izomtömeget, erősíteni szeretnél vagy javítani a fittséged, akkor súlyzórudat, kézisúlyzót és súlytárcsákat mindenképpen tartani kell az otthoni edzőteremben. Ezek az edzőtermekben és fitnesztermekben sem bizonyulnak kevésbé hatékonynak.


Ha szeretnéd megtudni, hogyan rendezheted be otthoni edzőtermed, olvasd el cikkünket: Kötelező tartozékok az otthoni edzőteremhez.

 Mutass kevesebbet

1 Tétel

oldalanként
Növekvő sorrendbe
Gyártó
  1. GymBeam (20)
  2. BeastPink (1)
  3. CHIBA (1)
  4. Climaqx (1)
Szín
  1. (1)
Termék kategóriája
Szűrés
  1. Hex neoprén egykezes súlyzó - BeastPink
    Nincs raktáron

1 Tétel