Shaker Sportmixer rózsaszín 820 ml - Blender Bottle

0%
0% (0)

Shaker Sportmixer rózsaszín színben  820 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült, BPA és ftalát tartalom nélkül. Egyesíti a sport palackban és a shakerben az elegáns designt és a funkcionalitást. Tökéletesen elkeveri a fehérje italt, de smoothiekhoz, gyümölcslevekhez vagy vízhez is alkalmas. Stílusos és nagyon közkedvelt.

Hosszú távon nem elérhető

Blender Bottle Sportmixer - 820 ml űrtartalommal, amelybe első látásra beleszerettek

Shaker Sportmixer rózsaszín színben, 820 ml űrtartalommal minőségi műanyagból készült BPA és ftalát tartalom nélkül.  A rozsdamentes acélgolyónak köszönhetően könnyen elkeverhető benne fehérje vagy bármilyen más por. Tökéletesen illik smoothiek, gyümölcslevek vagy víz tárolására, ezért nem csak sportolók körében lesz közkedvelt, hanem mindenki másnál is. A zár tökéletesen záródik és nem ereszt. Az üvegnek elegendően széles nyílása van, ezért könnyen tisztítható öblítéssel vagy kefével.Stílusos, és több szín közül választhatsz.

Shaker Sportmixer

 

BlenderBottle üveg® SportMixer® ugyan olyan stílusossággal, innovációval és sokoldalúsággal lett megtervezve. Veled fog tartani az aktív és megerőltető életstílusod mellett is.  BlenderBottle üveg® SportMixer® megváltoztatja az "üveg vízre"  lévő fogalom definícióját. Búcsúzz el a shakerben lévő fehérje darabkáktól és köszöntsd a tökéletesen sima konzisztenciájú italodat. A mi rendszerünk az USA-ban szabadalmaztatott BlenderBall® acélgolyót használja, amely simára kever minden por formájú italt. A SportLoop™ zár hihetetlenül hasznos és csodálkozni fogsz, hogy tudtál nélküle élni mostanáig. Karabinerre vagy hátizsákodra akaszthatod. Az üveg kupakját jól csavard be, a zárat nyom be és még bukfenceket is csinálhatsz. Egy csepp sem fog kifolyni. 

 

Rózsaszín Shaker Sportmixer és előnyei

  • praktikus űrtartalom
  • biztonságos zár
  • tökéletesen elkevert italok
  • bármilyen italra alkalmas
  • könnyen tisztítható
  • gumis a markolata
  • széles a nyaka
  • minőségi műanyagból készült BPA és ftalát nélkül
További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Shaker
Egyéb kategóriák Kellékek
Customer reviews Shaker Sportmixer rózsaszín 820 ml - Blender Bottle
Write Your Own Review
Véleményt ír:Shaker Sportmixer rózsaszín 820 ml - Blender Bottle
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ