Results Charcoal női póló - GymBeam

0%
0% (0)

A Results póló egy női edzőpóló szürke színben ízléses kontrasztos "Once You See Results It Becomes An Addiction" felirattal. A felirat egyértelműen jellemzi a póló tulajdonosát, aki imádja az edzéseket és tudja, hogy mit jelent a kemény munka. A póló 100% előmosott pamutból készült, aminek köszönhetően kényelmes és edzéshez, valamint hétköznapi viseléshez is alkalmas.

Hosszú távon nem elérhető

A Results póló egyértelműen jellemzi a póló tulajdonosát, aki imádja a fitnesst

A Results póló olyan hölgyek számára készült, akik megtalálták önmagukat a fitnessben és hosszútávú útként tekintenek rá. A kontrasztos „Once You See Results It Becomes An Addiction" felirat világosan és egyértelműen jellemzi a póló tulajdonosát, aki nem tudja elképzelni az életét edzés nélkül. A Results női póló szürke színben kiváló minőségű anyagból készült – 100% előmosott pamut, rövidujjú, dupla varrású az ujja és az alsó szegélye. Ez a stílusos póló az életfilozófiájával a mellkasán töredezés nélküli felirattal van ellátva. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően  alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseletként is.


Kinek ajánlott a Results póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról vagy a szabásról, de ugyanúgy fontos nekik a stílusosság és az ízlésesség is.

 

A Results póló mérettáblázata

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók és atléták
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Női ruházat - Akciók
Customer reviews Results Charcoal női póló - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Results Charcoal női póló - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ