ProAMINO Stim-Free - GymBeam

Értékelés:
94 % of 100
94 % (93)
Gyártó: GymBeam

A ProAMINO Stim-Free egy egyedülálló komplex, amely 9 aminosavat és 6 vitamint tartalmaz, amelyek számos létfontosságú szerepet játszanak a szervezetben. Segít kényelmesen pótolni az aminosavakat, például a BCAA-kat, amelyek a fehérje alapvető építőköveiként funkcionálnak. A fehérjét a szervezet az izmok építésére és helyreállítására használja fel, amit minden sportoló biztosan értékelni fog. Ráadásul nem tartalmaz koffeint, így a nap bármely szakában fogyasztható.

Raktáron
6290 Ft

ProAMINO Stim-Free - 9 kiválasztott aminosav és 6 vitamin funkcionális kombinációja, amelyet kifejezetten sportolók számára fejlesztettek ki

A ProAMINO Stim-Free 9 aminosav és 6 vitamin egyedülálló komplexe jól oldódó por formájában. Ennek a táplálékkiegészítőnek a középpontjában az esszenciális aminosavak állnak, fermentált BCAA-k, nevezetesen leucin, izoleucin és valin formájában. Az esszenciális aminosavakat (EAA-k) a szervezet izomfehérje és más szövetek előállításához és javításához használja fel. Ezenkívül gyors emészthetőségüknek köszönhetően megerőltető fizikai aktivitás során energiaforrásként is szolgálhatnak. Ennek ellenére a szervezetünk nem képes saját maga előállítani őket, ezért fontos, hogy rendszeresen pótoljuk őket akár táplálékon keresztül, akár táplálékkiegészítők segítségével. Ez a termék ezen aminosavak hatékony ellátását biztosítja a BCAA-k optimális 4:1:1 arányának köszönhetően a leucin javára.

 

Ennek a táplálékkiegészítőnek az összetevőprofilja más aminosavakat is tartalmaz, mint például az L-arginint. Ezt a szervezet a nitrogén-oxid (NO) előállítására használja, amely a vérkeringéshez kapcsolódik az egész testben. Ez az aktív izmok hatékonyabb oxigén- és tápanyagellátását eredményezheti. Az L-citrullin is hasonló módon hat, és hasznos az atlétikai teljesítmény során. Ez idő alatt a béta-alanint is értékelni fogod, amely hozzájárul a karnozin képződéséhez, amely anyag szerepet játszik az izmokban lévő tejsav anyagcseréjében. Ezért ezeknek az aminosavaknak a bevitele edzés előtt vagy közben ideális. Végül, de nem utolsósorban megtalálható benne az L-tirozin és az L-glutamin is, amelyek hasonlóan a teljesítményhez kapcsolódnak.

 

A ProAMINO Stim-Free segít a B3-, B6-, B9-, B12-, C- és D3-vitaminok pótlásában is, amelyekre a szervezetnek a megfelelő működéshez van szüksége. A B3-vitamin (niacin) és a B6-vitamin (piridoxin) hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, miközben támogatja a megfelelő anyagcsere-folyamatokat, amelyek elengedhetetlenek az energiatermeléshez. A B12-vitamin (kobalamin) az optimális immunműködésre és a mentális jólétre van hatással. A C-vitamin az immunrendszer normális működését támogatja az intenzív fizikai teljesítmény során és azt követően, ami minden sportolónak biztosan tetszeni fog. A D3-vitamin (kolekalciferol) szintén fontos a fizikai aktivitás szempontjából, mivel hozzájárul a csontok normál állapotának és az izomműködés fenntartásához.

 

A fentiek ezt az átfogó táplálékkiegészítőt mind az erő-, mind az állóképességi sportolók számára alkalmassá teszik. Megkönnyíti az esszenciális és nem esszenciális aminosavak és vitaminok napi bevitelét, amelyek számos előnnyel járnak. Az instant porformának köszönhetően gyorsan készíthetsz belőle egy frissítő italt, amelyet edzés előtt, közben vagy után fogyaszthatsz. Koffeinmentes és más stimulánsoktól is mentes, így akár a délutáni vagy esti órákban is ihatod.

 

 

A ProAMINO Stim-Free előnyei

 • 9 aminosav és 6 vitamin funkcionális komplexe
 • fermentált BCAA-kat tartalmaz, 4:1:1 arányban az L-leucin javára.
 • L-arginint, L-glutamint, L-tirozint, L-citrullint, L-alanint és béta-alanint tartalmaz
 • B3-, B6-, B9-, B12-, C- és D3-vitamin forrása
 • támogatja az immunrendszer megfelelő működését és a mentális jólétet
 • hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • támogatja a normális energia-anyagcserét
 • hozzájárul a megfelelő izomműködés fenntartásához
 • elősegíti a csontok normál állapotát
 • segít az esszenciális és nem esszenciális aminosavak bevitelében egyaránt
 • jól oldódó por formájában kapható
 • vízben feloldva frissítő ital készíthető belőle
 • alkalmas edzés előtt, közben vagy után
 • kiválóan alkalmas erő- és állóképességi sportolók számára

 

Összetevők

Narancs ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, L-glutamin, L-taurin, inulin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almasav, L-citrullin, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: béta-karotin, sűrítőanyag: xantángumi, B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol).

Mangó-maracuja ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, L-glutamin, L-taurin, inulin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almasav, L-citrullin, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: béta-karotin, cékla, sűrítőanyag: xantángumi, B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol).

Citrom-lime ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, L-glutamin, L-taurin, inulin, L-citrullin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almasav, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: spirulina, sáfrány, sűrítőanyag: xantángumi, B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol).

Zöld alma ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, L-glutamin, L-taurin, inulin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, almasav, L-citrullin, természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, C-vitamin (aszkorbinsav), édesítőszer: szukralóz, színezék: spirulina, sáfrány, sűrítőanyag: xantángumi, B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav), D3-vitamin (kolekalciferol).

Görögdinnye ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, inulin, L-glutamin, L-taurin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), L-citrullin-DL-malát (2:1), természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, savanyúságot szabályozó anyag (almasav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), Grindsted® sűrítőanyag (xantángumi, cellulóz), édesítőszer (szukralóz), színezék (cékla), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), D3-vitamin (kolekalciferol), B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav).

Kék málna ízesítés: BCAA 4:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), L-alanin, inulin, L-glutamin, L-taurin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), L-citrullin-DL-malát (2:1), természetes aroma, L-arginin, béta-alanin, savanyúságot szabályozó anyag (almasav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), Grindsted® sűrítőanyag (xantángumi, cellulóz), édesítőszer (szukralóz), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), D3-vitamin (kolekalciferol), színezék (brillantkék FCF) B12-vitamin (cianokobalamin), B9-vitamin (folsav).

 

Javasolt fogyasztás

Adj 1 adagolókanál (13 g) port 200-300 ml vízhez és keverd össze. Fogyassz 1-2 adagot naponta.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek 1 adag (13 g)
Aminosavak  
Fermentált BCAA-k 4000 mg
L-leucin 2667 mg
L-izoleucin 667 mg
L-valin 667 mg
L-alanin 3000 mg
L-glutamin 1500 mg
L-taurin 1000 mg
L-citrullin 500 mg
Béta-alanin 300 mg
L-arginin 300 mg
Vitaminok  
C-vitamin (aszkorbinsav formájában) 200 mg
B3-vitamin (nikotinamid formájában) 30 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid formájában) 10 mg
B9-vitamin (folsav formájában) 400 mcg
D3-vitamin (kolekalciferol formájában) 25 mcg
B12-vitamin (kobalamin formájában) 3 mcg

 

Figyelmeztetés

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, egészséges és kiegyensúlyozott étrendet. Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten tárolandó. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Ne lépd túl az ajánlott napi adagolási mennyiséget.

Minimális eltarthatósági idő: a csomagoláson feltüntetve. Az EU-ban készült.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló  információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

További Információ
EAN 8586022219412
Ízcsoport gyümölcs
Főkategória Komplex aminosavak
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán nem
Összetétel Keverék
Állag Por
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Készült EU
Height (cm) 17.50 ??
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Width (cm) 10.50 ??
Length (cm) 10.50 ??
Bruttó súly 0.49 Kg
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes nem
GMO mentes igen
Db per csomag 20 db.
Db per raklap 720 db.
Nettó súly 0.39 Kg
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Egyéb kategóriák Aminosavak
Regeneráció elősegítése

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények ProAMINO Stim-Free - GymBeam
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:ProAMINO Stim-Free - GymBeam
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

94 %
94 %
Értékelési átlag 93 értékelésből

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

98 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
A legjobb koffeinmentes edzés előtti, amit valaha is próbáltam! Sokszor csak este van időm edzeni és olyankor már nem ildomos koffeines edzés előttit innom, mert akkor lőttek az alvásnak. Ezt használva+3 g citrullin malát, este is kellően bedurranok az edzéshez, majd később nyugodtan tudok pihenni. Mangó-maracuja ízűt használok. Jól oldódik és nagyon finom!

Hasznosnak találta a véleményt?

Csomagolás (g) Ízesítés Értékelés Ár Raktáron
390 g kékmálna
(16) 
91%
6290 Ft
Szállításra kész
390 g zöldalma
(28) 
94%
6290 Ft
Szállításra kész
390 g citrom-lime
(23) 
88%
6290 Ft
Szállításra kész
390 g mangó-maracuja
(37) 
95%
6290 Ft
Szállításra kész
390 g narancs
(33) 
95%
6290 Ft
Szállításra kész
390 g görögdinnye
(12) 
65%
6290 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Gabesz0324
Gabesz0324
Szia, ez mellé még lehet használni edzés előtt a Thor-Vitargo terméket?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Gabesz0324
Válasz:
Elnézést, a koffeines termék mellé akartam írni, szóval a (koffein) proamino mellé még edzés előtt lehet használni a Thor-t?
Hasznos ez a kérdés?
2. Kérdes:
Tápérték
Tápérték
Tápértékkel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy megegyezik-e a koffeines változatával, energia, szénhidrát és fehérje tekintetében (annál fel vannak tüntetve). Előre is köszönöm a választ!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Tápérték
Válasz:
Kedves Kérdező,

A ProAMINO és ProAMINO Stim-free termék esetében a tápértékek azonosak (energia, szénhidrát és fehérje tartalom), különbség csak koffein hatóanyagban van.

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?
3. Kérdes:
Gabesz0324
Gabesz0324
Proamino és a stimfree változat utóbbinál miért nincs a leírásban hogy 10,5,gramm fehérjét tartalmaz ? Koffeinesnel fel van tüntetve! Ha nincs köztük koffein kívül különbség, egyikmasilnal miért eltero a leírás!!!!!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Gabesz0324
Válasz:
Kedves vásárlónk,
Mindkét termékben 10,6g fehérje található aminosavak formájában.
Hasznos ez a kérdés?
4. Kérdes:
István
István
Üdv.Azt szeretném megkérdezni hogy ezt a terméket folyamatosan lehet szedni?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
István
Válasz:
Hello,
Igen, lehet szedni, de mindenképp be kell tartani a javallott adagolást.
Hasznos ez a kérdés?
5. Kérdes:
Gabesz0324
Gabesz0324
Szia! Sima proaminot ( koffein) amúgy is használók edzés közben/után! Jelenleg szedek mrg Beef& egg amimot, van értelme le cserélni a koffein mentes proaminora ? Edzés közben/ után gondoltam használom a koffeinest+meg edzés közben / után - lefekvés előtt a koffein mentest!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Gabesz0324
Válasz:
Szia,
Igen, van értelme lecserélni a terméket, amenniyben este is szeretnéd fogyasztani.
Hasznos ez a kérdés?

Items 1 to 5 of 6 total

Oldal