Edzés előtti stimuláns Stacked N.O. 120 g - Ronnie Coleman

0%
0% (0)

Stacked N. O. egy olyan edzés előtti fokozó, amely létrehozza az optimális N.O.  szintet, ezáltal elősegíti a jobb véráramlást és vérkeringést. Ez hatással van a pozitív nitrogén egyensúlyra és lehetővé teszi a tápanyagok és az oxigén izmokba történő kitűnő szállítását. Ennek köszönhetően a Stacker N. O. folyamatosan támogatja az anabolikus állapotot, javítja a sportteljesítményt és a gyorsabb regenerálódást.

Hosszú távon nem elérhető

Stacked N.O.-  edzés előtti fokozó, amely növeli az NO szintet és biztosítja a tápanyagok kitűnő szállítását az izmokba, ezáltal javítja a teljesítményt és a regenerálódást  

Stacked N.O. egy olyan edzés előtti fokozó, amely létrehozza az optimális N.O.  szintet, ezáltal elősegíti a jobb véráramlást és vérkeringést. Ez hatással van a pozitív nitrogén egyensúlyra és lehetővé teszi a tápanyagok és az oxigén izmokba történő kitűnő szállítását. Ennek köszönhetően a Stacker N.O. folyamatosan támogatja az anabolikus állapotot, javítja a sportteljesítményt és felgyorsítja a regenerálódást.

 Stacked N.O. - Ronnie Coleman

 

A leghatásosabb elemek:

 • Agmatinon- antioxidáns és inzulinstimuláló. Gondoskodik a jobb vérkeringésről és növeli a lutenizáló hormon és a HGH szintjét.
 • L-citrullin - elősegíti a nitrogén-oxidtermelést és javítja a vérkeringést.
 • HICA- elősegíti az izomtömeg növekedését és előnyös a túledzés megelőzésében és csökkenti az izomfájdalmakat.
 • L- ornitin- elősegíti a növekedési hormon (HGH) növekedését és növeli az állóképességet.
 • Astragin- növeli az aminosavak felszívódását 62%-kal, az ATP termelését 18%-kal és a C vitamin felszívódását 50%-kal. Továbbá növeli a nitrogén- oxid szintjét is.  

 

Stacked N.O. előnyei

 • kiváló minőségi edzés előtti stimuláns
 • létrehozza az optimális NO szintet
 • elősegíti a tápanyagok és az oxigén izmokba történő kitűnő szállítását
 • javítja az izmokban való vérkeringést
 • elősegíti a kitartást az edzések során
 • támogatja az anabolikus környezetet

 

Ajánlott adagolás

Keverjen el 1 mérőkanálnyi terméket (4g) 170-250ml vízben és fogyassza a testtömeg útmutató adagolása szerint, összefüggésben a megfelelő táplálkozással.

A termék magasan koncentrált é erős vegyületet tartalmaz, ezért 24 óra alatt ne haladja túl a napi 2 adagot.

84kg fölött: Edzésnapokon fogyasszon 2 adagot 60 perccel az edzések előtt. Edzés nélküli napokon fogyasszon 1 adagot naponta 2x 6- 8 óra eltéréssel.

84kg alatt: Edzés napokon fogyasszon 1 adagot 60 perccel az edzések előtt. Edzés nélküli napokon fogyasszon 1 adagot az első étkezés előtt. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (4 g)
Niacin (B3) 12,5 mg
B12 Vitamin 75 mcg
L-citrullin 1500 mg
Agmatine 500 mg
L-ornitin HCl, HICA & Astragin   325 mg

 

Egyéb összetevők

Citromsav, természetes és mesterséges aromák, maltodextrin, almasav, szukralóz, aceszulfám-kálium és az FD&C Red 40.

 

Figyelmeztetés

Fogyasztás előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Fogyasztása nem alkalmas 18 ével aluli személyeknek. Nem ajánlatos fogyasztani olyan személyeknek, aki májbeteg, vesebeteg, szívbetegség, illetve aki prosztata megnagyobbodásban szenved. Nem alkalmas állapotos és szoptató nők számára. A termék használata közben ne fogyasszon alkoholt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekektől tartsa távol. A terméket ne használja tovább 12 hétnél. 

Allergén figyelmeztetés: gyártása olyan létesítményben történik, ahol szintén feldolgozásra kerülnek a következő termékek: tejet tartalmazó termékek, tojás, szója, kagyló, búza és dió. 

 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Edzés előtti stimuláns Stacked N.O. 120 g - Ronnie Coleman
Write Your Own Review
Véleményt ír:Edzés előtti stimuláns Stacked N.O. 120 g - Ronnie Coleman
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ