Póló Stay Hungry White - GymBeam

0%
0% (0)

A Stay hungry póló a Gym Beam-től fehér színű rövidujjú póló, stílusos oroszlán grafikával és STAY HUNGRY felirattal a mellkason, ami lefordítva annyit jelent, hogy "Maradj éhes". Olyan embereknek való, akik nem félnek a kihívásoktól és futnak a céljaik és az álmaik után. A hátoldalán a lapockák környékén az Unleash Beast felirat található.

Hosszú távon nem elérhető

Stay Hungry White póló azoknak, akik nem félnek a kihívásoktól

A Stay Hungry White Gym Beam fehér színű póló egy olyan igazi "must have" darab a ruhatárunkban! Ez egy rövidujjú póló, amelynek mottója az, hogy "maradj éhes", és arról tesz tanubizonyságot, hogy a tulajdonosa céltudatos, aki hajt a céljai és álmai után. Az anyaga fehér és 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185g/m2). A tulajdonságainak köszönhetően alkalmas az edzésre, ám annyira jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is ezt fogjátok akarni majd hordani. Ráadásul ez a póló Gildan márka. Ez egy egyszerű póló, ami egy tökéletes póló azoknak az embereknek, akik nem félnek a kihívásoktól. 

 

 

Kinek ajánlott a Stay Hungry White póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú, jó minőségű anyagból készült öltözék, mint amilyen a 100% Jersey pamut is, ám szeretik az egyedi stílust. 

 

 

Milyen méretet válassz?

MéretSMLXL
Mellbőség 72 cm 75 cm 82 cm 87 cm
Hosszúság 70 cm 73 cm 76 cm 79 cm

 

 

Hogyan törődj a pólóddal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon. Vasalni mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Póló Stay Hungry White - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Stay Hungry White - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ