Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Stay Hungry White - GymBeam

A Stay hungry póló a Gym Beam-től fehér színű rövidujjú póló, stílusos oroszlán grafikával és STAY HUNGRY felirattal a mellkason, ami lefordítva annyit jelent, hogy "Maradj éhes". Olyan embereknek való, akik nem félnek a kihívásoktól és futnak a céljaik és az álmaik után. A hátoldalán a lapockák környékén az Unleash Beast felirat található.

Hosszú távon nem elérhető

Stay Hungry White póló azoknak, akik nem félnek a kihívásoktól

A Stay Hungry White Gym Beam fehér színű póló egy olyan igazi "must have" darab a ruhatárunkban! Ez egy rövidujjú póló, amelynek mottója az, hogy "maradj éhes", és arról tesz tanubizonyságot, hogy a tulajdonosa céltudatos, aki hajt a céljai és álmai után. Az anyaga fehér és 100%-os előmosott Jersey pamutból készült (185g/m2). A tulajdonságainak köszönhetően alkalmas az edzésre, ám annyira jól néz ki, hogy hétköznapi viseletként is ezt fogjátok akarni majd hordani. Ráadásul ez a póló Gildan márka. Ez egy egyszerű póló, ami egy tökéletes póló azoknak az embereknek, akik nem félnek a kihívásoktól. 

 

 

Kinek ajánlott a Stay Hungry White póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú, jó minőségű anyagból készült öltözék, mint amilyen a 100% Jersey pamut is, ám szeretik az egyedi stílust. 

 

 

Milyen méretet válassz?

MéretSMLXL
Mellbőség72 cm75 cm82 cm87 cm
Hosszúság70 cm73 cm76 cm79 cm

 

 

Hogyan törődj a pólóddal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon. Vasalni mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Stay Hungry White - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Stay Hungry White - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Stay Hungry White - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ