Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló New School Black - GymBeam

New School Black fekete színű, rövid ujjú póló híres fitness modellek neveivel kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ha tudod, hogy kihez tartoznak a Tavi, Sergi, Lazar, Erko, Jaco, Simeon nevek, akkor ez a stílusos póló neked lett kitalálva. 100% pamutból készült, alkalmas edzéshez és hétköznapi viseletnek egyaránt.

Hosszú távon nem elérhető

New School Black póló híres fitness modellek neveivel úgy, mint Tavi, Sergi, Lazar, Erko, Jaco, Simeon

New School Black fekete színű, rövid ujjú póló minden sportolónak, testépítőnek és erőemelőnek jól fog állni. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, ezáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ha tudod, hogy kihez tartoznak a Tavi, Sergi, Lazar, Erko, Jaco, Simeon nevek, akkor ez a stílusos póló neked lett kitalálva. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben is. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a konditerembe fogod hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét. Minőségi anyagból készült - 100% pamut, ezért nem okoz allergiás reakciót izzadás közben. 

 

Kinek ajánlott a New School Black póló?

A póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, és közben odafigyelnek a stílusosságra és az igényességre is, ám a világnak megakarják mutatni, hogy edzenek.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség45 cm50 cm55 cm60 cm65 cm
Hosszúság72 cm74 cm75 cm76 cm80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

 

Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló New School Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló New School Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló New School Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ