Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Póló Box Logo Red - GymBeam

Rating:
100 %

Box Logo Red rövid ujjú póló piros színben "GymBeam" felirattal minden sportolóhoz, testépítőhöz és erőemelőhöz illik. Tökéletesen illeszkedik, szóval nagyszerűen körberajzolja a bicepszedet, mellkasodat és kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. A stílusos felirat, a fazon és anyag kombinációja nem csak egyszerű edzőpólót csinál belőle, hanem hétköznapi viseletként is alkalmas. 

Hosszú távon nem elérhető

Póló Box Logo Red: egyszerű, de stílusos póló edzéshez és hétköznapi viselethez egyaránt

Box Logo Red rövid ujjú póló piros színben "GymBeam" felirattal minden sportolóhoz, testépítőhöz és erőemelőhöz illik. Tökéletesen illeszkedik a vállakon és karokon, azáltal kiemeli a nehezen kidolgozott izmaidat. Ez a stilusos póló azt árulja el rólad mások előtt, hogy szívesen edzel és teljes gőzzel az utolsó erődet is beleadva dolgozol. Ez a póló remekül szolgál az edzőteremben. Ezen kívül, olyan jól néz ki, hogy nem csak a fitneszbe fogjátok akarni hordani, de hétköznapi viseletként is megállja a helyét.

 

Kinek ajánlott a Box Logo póló?

Ez a póló olyan férfiaknak és sportolóknak ajánlott, akiknek fontos az elsőosztályú öltözék, amely minőségi anyagból készült, mint a 100%-os előmosott pamut, ám egyaránt  fontos az igényesség és a stílusosság is. 

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSMLXLXXL
Mellbőség 45 cm 50 cm 55 cm 60 cm 65 cm
Hosszúság 72 cm 74 cm 75 cm 76 cm 80 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Póló Box Logo Red - GymBeam

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 1 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Póló Box Logo Red - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Póló Box Logo Red - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Póló Box Logo Red - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ