Papaya Enzyme 100 tab - Natrol

Rating:
100 % of 100
100% (1)
Gyártó: Natrol

A Papaya Enzyme finom trópusi gyümölcs ízesítésű emésztő enzim szopogató tabletta formában. Ez a különleges emésztő enzim keverék segít a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztésében, melynek köszönhetően a tápanyagok gyorsabban jutnak az izmokba és a szervezet többi részébe. Olyan ismert enzimeket tartalmaz, mint a papain, amiláz és bromelain, melyek támogatják a tápanyagok megfelelő felszívódását.

Hosszú távon nem elérhető

Papaya Enzyme – emésztő enzimek szopogató tabletta formában, melyek segítik a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztését

A szopogató tabletta formájú Papaya Enzyme segít az egészséges emésztőrendszer megőrzésében. Az ízletes trópusi aromának köszönhetően minden egyes tablettával az ízlelőbimbók számára is „gyógyszert” nyújt. Ez a különleges emésztő enzim keverék segít a fehérjék és a szénhidrátok emésztésében. A Papaya Enzyme egy természetes összetevőkből álló anyag, mely segít az emésztésben, segíti a szükséges fehérjék lebontását a szervezetben, és gyorsíthatja a sejtek kémiai reakcióit is. A tablettákat olyan jól ismert enzimek gazdagítják, mint a papain, amiláz és a bromelain, melyek támogatják a tápanyagok megfelelő felszívódását és emellett segítenek a fehérjék, szénhidrátok és zsírok emésztésében. A termék elsősorban a sportolók és testépítők körében népszerű, mivel ők nagy mennyiségű fehérjét és szénhidrátokat fogyasztanak. A termék ugyanis segíti az emésztőrendszert, a fehérjék gyorsabb lebontását, hogy rövid időn belül az izmokba juthassanak és így enyhítik az emésztési zavarok előfordulását is. 

 papaya enzim - emésztő enzimek

 

A Papaya Enzyme előnyei

  • szopogató tabletta formájú emésztő enzim keverék
  • segíti az egészséges emésztőrendszer megőrzését
  • hozzájárul az emésztés enyhítéséhez
  • segíti a fehérjék, szénhidrátok, zsírok és a többi tápanyag lebontását
  • tisztító és méregtelenítő hatásai vannak

 

Adagolás

Minden étkezés után 2 tabletta.

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 adag (2 tabletta)
Kalória 10 kcal
Szénhidrátok 2 g
   ebből cukrok 2 g
Papain 40 mg
Papaya (gyümölcs) 20 mg
Bromelain 4 mg
Alfa-amilázok (búza) 2 mg

 

További összetevők

Dextróz, cukor, természetes papaya, őszibarack és cseresznye ízesítők, kovasav, kukoricakeményítő, szacharóz, magnézium-sztearát, kurkuma, triacetin, szójalecitin, annatto, propilén-glikol, nátrium-szulfát.

 

Figyelmeztetés

Tilos túllépni a javasolt napi adagot. A táplálékkiegészítő nem ajánlott a változatos étrend felváltására. Kisgyermekek elől elzárva tárolandó. A termék nem alkalmas gyermekek, várandós és szoptató nők számára. 

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Papaya Enzyme 100 tab - Natrol
Write Your Own Review
Véleményt ír:Papaya Enzyme 100 tab - Natrol
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ