Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Shut Up And Squat női póló Grey Black - GymBeam

Shut Up And Squat női póló szürke színben kontrasztos "Shut Up and Squat" felirattal, amely világosan jellemzi a póló tulajdonosát. Kiváló minőségű anyagból – 100%-os előmosott pamutból készült, amely ideális edző pólóvá teszi, de hétköznapi viseletként is alkalmas. Ennek a stílusos rövid ujjú pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye is.

Hosszú távon nem elérhető
Becsült ár 2 790 Ft

Shut Up And Squat női póló aktív hölgyek számára, akik keményen dolgoznak magukon

A Shut Up And Squat póló kifejezetten aktív nők számára készült. Női póló szürke színben, kontrasztos "Shut Up and Squat" felirattal, amely világosan jellemzi a póló tulajdonosát. Ez a stílusos póló életfilozófiával a mellkasán kiváló minőségű anyagból – 100%-ban előmosott pamutból készült, ami ideális edző pólóvá teszi, de hétköznapi viseletként is alkalmas. Ennek a stílusos rövid ujjú pólónak dupla varrású az ujja és az alsó szegélye is.


Kinek ajánlott a póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos a stílusosság és az ízlésesség is.

 

A Strong póló mérettáblázata

MéretXSSML
Szélesség 43 cm 45 cm 47 cm 50 cm
Hosszúság 58 cm 61 cm 62 cm 64 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?


Kifordítva ideális mosni 30º C hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

A vásárlók véleményei

Shut Up And Squat női póló Grey Black - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Shut Up And Squat női póló Grey Black - GymBeam
A Te értékelésed
Szezonalitás
szezonális
EAN
z128a-xs
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Shut Up And Squat női póló Grey Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ