Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam

0%
0% (0)

Az Eat Clean egy női edző póló sötétkék színben, minden sportoló és fitneszt imádó Hölgy számára. A mellkasán lévő "Eat Clean Train Dirty" felirat világosan jellemzi a tulajdonosát, a póló 100%-ban előmosott pamutból készült. Kényelmes és stílusos is egyben, alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is.

Hosszú távon nem elérhető

Eat Clean póló: női póló minden fitness imádó hölgy számára, aki szereti az egészséges étrendet és a kemény edzéseket

Az Eat Clean póló olyan hölgyek számára készült, akik megtalálták önmagukat a fitnessben. Az "Eat Clean - Train Dirty" felirat (fordításban Étkezz egészségesen – Edz keményen) világosan jellemzi ezt a gyönyörű póló tulajdonosát. Kiváló minőségű anyagból készült – 100%-ban előmosott pamut, rövid ujjú, dupla varrású ujjak és alsó szegély. Ez a stílusos póló az életfilozófiájával a mellkasán nem töredezik középen. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is.

 

Kinek ajánlott a Clean póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSML
Szélesség 44 cm 46 cm 48 cm
Hosszúság 64 cm 65,5 cm 67 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ