Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam

0%
0% (0)

Az Eat Clean egy női edző póló sötétkék színben, minden sportoló és fitneszt imádó Hölgy számára. A mellkasán lévő "Eat Clean Train Dirty" felirat világosan jellemzi a tulajdonosát, a póló 100%-ban előmosott pamutból készült. Kényelmes és stílusos is egyben, alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is.

Hosszú távon nem elérhető

Eat Clean póló: női póló minden fitness imádó hölgy számára, aki szereti az egészséges étrendet és a kemény edzéseket

Az Eat Clean póló olyan hölgyek számára készült, akik megtalálták önmagukat a fitnessben. Az "Eat Clean - Train Dirty" felirat (fordításban Étkezz egészségesen – Edz keményen) világosan jellemzi ezt a gyönyörű póló tulajdonosát. Kiváló minőségű anyagból készült – 100%-ban előmosott pamut, rövid ujjú, dupla varrású ujjak és alsó szegély. Ez a stílusos póló az életfilozófiájával a mellkasán nem töredezik középen. Az anyagának és a tulajdonságainak köszönhetően alkalmas edzéshez, de hétköznapi viseléshez is.

 

Kinek ajánlott a Clean póló?

Ez a póló olyan hölgyeknek és sportoló lányoknak ajánlott, akik számára fontos a minőségi öltözék, legyen szó az anyagról és a szabásról, de ugyanúgy fontos a stílusosság és az ízlésesség is.

 

Milyen méretet válasszunk?

MéretSML
Szélesség 44 cm 46 cm 48 cm
Hosszúság 64 cm 65,5 cm 67 cm

 

Hogyan törődjünk a pólónkkal?

Kifordítva ideális mosni 30ºC hőfokon, amennyiben vasalni is szeretnénk, akkor csak mérsékelt hőmérsékleten, a feliratot ne vasalja, kifordítva sem. A ruhaszárítóban történő szárítás után a póló kissé összemehet.

További Információ
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Termék kategóriája Ruházat
Szezonalitás szezonális
Főkategória Pólók
Egyéb kategóriák Fitnesz ruházat
Női sportruházat
Pólók és atléták
Customer reviews Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Női póló Eat Clean Blue Grey - GymBeam
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ