Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lipo 6 Unlimited Powder 150 g - Nutrex

Gyártó: Nutrex
Rating:
100 %

A Lipo 6 od a Nutrex-től egy minőségi, por alakú zsírégető, amely többféle kiváló és üde ízben kapható. A Lipo 6 hosszútávú hatást nyújt "crash" efektus nélkül.  

Hosszú távon nem elérhető

Lipo 6 Unlimited

Egyedülálló összetétele korlátlan eredményeket kínál a testsúlycsökkentésben, határozottságot az farkasétvágy megfékezésére, vég nélküli motivációt és energiát az edzéshez. A LIPO-6 UNLIMITED a tökéletes termék a fogyni vágyóknak. 

A Lipo-6 Unlimited eddigi legerősebb termékünk. Hogy a fogyókúra sikerét alátámassza, jelentősen csökkenti az étvágyat. Órákon át tartó energiahullámmal áraszt el, amellyel a legintenzívebb edzésterv is teljesíthető. 

A NUTREX LIPO-6 UNLIMITED a végső megoldás! A NUTREX LIPO-6 UNLIMITED egy olyan formula, ami nem ismer határokat, nem ismer kötöttségeket, nem hódol be semmilyen szabálynak és nem áll meg semmilyen korlátnak...a NUTREX LIPO-6 UNLIMITED az az eszköz, amivel végre elérheted azt amire mindig is vágytál! Az az eszköz, ami VALÓBAN maximális fordulatszámra kapcsolja a zsírégetés gépezetét, a Te irányításod alá vonja azt a kínzó éhségérzetet, ami a legjobb diétát is képes semmissé tenni, és közben kirobbanó energiaszintet, vitalitást és általános jó közérzetet biztosít! 

 

Kiszerelés:

150 gAdagolás

Kezdésként keverj el 1 kanál NUTREX LIPO 6 UNLIMITED POWDER INTERNATIONAL-t 2 dl vízben az első napon. Egyéni igények szerint növelheted az adagot: 1 kanállal reggel és 1 kanállal délután. Edzés előtt 30 perccel ajánlott a termék bevitele. Nem ajánlott napi 2 kanálnál több NUTREX LIPO 6 UNLIMITED POWDER INTERNATIONAL bevitele. Lefekvés előtt 6 órával nem ajánlott a termék szedése


Összetevők:

Amounts Per Serving - 1 Scoop (2.5g):

 • Total Calories: 5
 • Protein: 0 g
 • Carbohydrates: 1 g
 • Sugars: 0 g
 • Dietary Fibre: 0 g
 • Fat: 0 g
 • Sodium: 65 mg
 • N-Acetyl-L-Tyrosine: 300 mg
 • Caffeine Anhydrous: 250 mg
 • Paullinia Cupana (22% Caffeine): 100 mg
 • Citrus Aurantium: 60 mg
 

Figyelmeztetés: 

Regisztrált sportolók számára nem alkalmas. A Lipo 6 Unlimited a legerősebb zsírégető termékünk. Ultra koncentrált formula.

A vásárlók véleményei

Lipo 6 Unlimited Powder 150 g - Nutrex

Összesített termék értékelés

100%
100%
Értékelési átlag 2 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

0 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

A termék leghasznosabb negatív értékelése

Összes vélemény Lipo 6 Unlimited Powder 150 g - Nutrex

Write Your Own Review
Véleményt ír:Lipo 6 Unlimited Powder 150 g - Nutrex
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Lipo 6 Unlimited Powder 150 g - Nutrex

A kérdés leírása
Írj választ