Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin Creapure 250 g - MyProtein

Gyártó: Myprotein
Rating:
100 %

Ez a 250g-os csomagolás a világhírű Creapure ®-ból a legtisztább és a legjobb minőségű kreatin-monohidrát hasonlat. A Creapure-t ®  a legmagasabb és legtisztább kreatin-monohidrát formának tartják. Egyedülálló, a mikronizált struktúrája ennek a kreatinnak a hatóanyagok 100%-os oldódását és annak jobb és gyorsabb felszívódását és az ennek következtében a jobb használhatóságát idézi elő. 


Hosszú távon nem elérhető

Creapure

Creapure gyártója az AlzChem nevű cég Németországban, amely világszerte elismert élelmiszergyártó. A világ egyik legjobb minőségű, mikroszűrt Kreatin-Monohidrát gyártója.

Nagyon sok fajtájú és minőségű Kreatin kapható napjainkban a táplálék-kiegészítők piacán, de a Creapure az egyetlen a világon, amely összetevőit tesztelték, így nem tartalmaz  szennyezett és felesleges adalékanyagokat, úgy mint Kreatinin (CRN), Dicyandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT) és Thiourea.

Ideális táplálékkiegészítő a testépítőktől egészen a futókig, de leginkább azok számára, akik növekedést szeretnének elérni az energia, erő, gyorsaság és száraz testtömegben. Segít a gyors és hatékony regenerálódásban két edzés között.

Creapure bizonyítottan segít növeli a fizikai teljesítőképességet a rövid távú és nagy intenzitású edzések során.


Kiszerelés:

250 g


Ajánlott adagolás

Napi 1-2 adag használata ajánlott. Egy adag 5 g. (másfél közepes MP. adagolókanál (5 ml), mely kanál külön rendelhető) 8 hét folyamatos használat esetén 1 hét pihenés javasolt a következő 8 hetes ciklus elkezdése előtt.


Összetétel

A termék 100%-ban kiváló minőségű kreatin-monohidrátot tartalmaz, egyéb összetevőt nem.


Figyelmeztetés

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet! Gyermekek elől elzárva tárolandó!

Terhesség, szoptatás, illetve gyógyszeres kezelés esetén a termék használata előtt orvosi konzultáció javasolt. A termék használatát fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni, amennyiben a használat során kedvezőtlen hatások fordulnak elő. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!  

A vásárlók véleményei

Kreatin Creapure 250 g - MyProtein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin Creapure 250 g - MyProtein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Kreatin Creapure 250 g - MyProtein

A kérdés leírása
Írj választ