Kreatin CreaCore 280 g - MuscleTech

0%
0% (0)
Gyártó: MuscleTech

A kreatin CreaCore egy adagban kétszer több kreatin mennyiséget tartalmaz. A CreaCore az első termék, amelyben pontos a kreatin és a görögszéna aránya. Ez a kreatin gyorsabban felszívódik az izmokba, mint a többi kreatin. 

Hosszú távon nem elérhető

CreaCore 

A CreaCore™ az első kiegészítő amely a kreatin és görögszéna igazoltan hatásos arányát tartalmazza.

A Muscletech CreaCore a kreatin kiegészítők evolúciójának a csúcsa!

Adagolókanalanként több mint kétszeres dózisban tartalmaz kreatin-HCl–ot, amellett, hogy egyedül ez a kiegészítő tartalmaz még görögszéna kivonatot is, ráadásul pontosan a tudományosan igazolt mennyiségben azért, hogy a hatás még intenzívebb legyen. Ne átlagos kreatinokat vegyél be, válassz olyat amelyben a legkitűnőbb összetevők vannak! Válaszd a CreaCore–t! Ahogy már említettük a CreaCore–ban több mint kétszer annyi kreatin-HCl van mint más kreatin koncentrátumban: ez pontosan adagolónként 1750 mg-ot jelent a 750 mg–al szemben! Így egy dobozban nem egyszerűen több érték van, hanem ráadásul még olyan eredményeket is várhatsz tőle amelyeket tudományos kutatások is igazolnak. Egy doboz CreaCore körülbelül kétszer annyi adagot tartalmaz kreatin-HCl–ből (80 adag szemben a 48adaggal) mint a versenytársaink kreatinja, amely így egyszerűen a legjobb ár/érték arányt jelenti. Ráadásul ezekkel a kreatin termékekkel szemben, amelyekből napi négy adagot írnak elő, a CreaCore–ból már napi két adagot fogyasztva is jóval több kreatinhoz juthatsz. A CreaCore™ az első kiegészítő amely a kreatin és görögszéna igazoltan hatásos arányát tartalmazza (3500mg:900mg két adagolókanálban) Egy 2011–ben megjelent klinikai tanulmány szerint azok a tesztalanyok, akik ebben a kombinációban alkalmazták a kreatint és a görögszénát fekvenyomásban és lábtoló gépen egyaránt látványosan fejlődtek, valamint a szárazizom tömegük is nőtt – ráadásul úgy, hogy extra szénhidrátot egyáltalán nem szedtek! A kutatók véleménye szerint a görögszéna egyidejű alkalmazása a kreatinnal hatásos módja lehet annak, hogy serkentsük az izmok kreatin felvételét anélkül, hogy extra szénhidrátokat kellene fogyasztani.

 

Ajánlott adagolás

A maximális hatás elérésének érdekében keverj el két adagolókanálnyit 200-300 ml vízben és fogyaszd edzés után azonnal. 

 

Tápértékek

Egy adag nagysága: (narancs ízesítés) 1 mérőkanál (3,3 g) % RDA
Adagok száma 1 csomagban: 80
Egy adag értéke 
Creatine HCl 1 750 mg †
Fenugreek Extract (As Trigonella Foenum-Graecum) (Seed) 450 mg † † Napi adag nincs meghatározva

 

80 Servings Lemon Lime
Serving Size:1Scoop(3.7g)
Servings Per Container:80
 
Amount Per 1 Scoop % Daily Value
 
Creatine HCl 1,750mg
Fenugreek Extract (As Trigonella Foenum-Graecum) (Seed) 450mg
 
† Daily Value not established.
Other Ingredients:
Natural And Artificial Flavors, Sodium Bicarbonate, Calcium Carbonate, Sucralose, Acesulfame-Potassium, FD&C Yellow No. 5, FD&C Blue No. 1.
Processed in a faculity that also processes milk, egg, wheat, soy, peanut, and tree nut ingredients.

 

Összetevők

Természetes és mesterséges aromák, kálcium-szilikát, szukrallóz, almasav, aszkorbinsav, aceszulfám K

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas 18 évan aluliaknak. Ne fogyassza, ha terhes vagy ha szoptat. Ha bármilyen mellékhatást észlel, azonnal hagyja abba a szedését. Használat előtt konzultáljon orvosával. Az ajánlott adagot ne lépje túl.  A helytelen fogyasztás nem javítja az eredményeket és nem is ajánlott. Csak az előírások szerint fogyassza. Tárolja száraz, hűvös helyen. Kisgyermekektől elzárva tartandó. 

 

Spracované v závode, ktorý tiež spracováva mlieko, vajcia, pšenicu, sóju, arašidy, orechy, ryby a mäkkýše.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Kreatin CreaCore 280 g - MuscleTech
Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin CreaCore 280 g - MuscleTech
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ