Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kreatin 200 g 1+1 - Universal Nutrition

A kreatin az Universal Nutrition-tól hidratálja az izomsejteket, növeli az izomzat tömegét és növekedését. A kreatin minden sportoló számára alkalmas, akik jobb eredményeket akarnak elérni.  

Hosszú távon nem elérhető

Kreatin

Van jó minőségű és van rosszabb minőségű kreatin-monohidrát. A legmagasabb minőségűkreatin kiegészítő fogyasztásával e készletek növelhetőek, így hosszabb és intenzívebb edzésekre leszel képes. Javul az aerob és anaerob teljesítményed, növekszik a kitartásod és a száraz izomtömeged!

 

Kiszerelés:

200 g

 

Adagolás:

Keverj el egy púpozott teáskanál (5 g) kreatin-monihidrátot 3-5 dl vízben vagy gyümölcslében és fogyaszd azonnal.

A leghatékonyabb alkalmazási technika két fázisra osztja a fogyasztást un. „feltöltési" és „fenntartási" fázisokra.

Az izmok kreatin raktárainak feltöltéséhez legalább öt napon át fogyassz napi 20-30 gramm (0,3 gramm testsúlykilógramm) kreatin-monohidrátot, 5 grammos adagonként elosztva a nap folyamán. Ezt követően fogyassz napi 5-10 grammot a kreatin készletek szinten tartásához.

 

Összetétel:

UNIVERSAL CREATINE

Összetétel:
Egy adag mérete: 5 g | 1 rounded teaspoon
Adagok Száma: 100
  Adagonként tartalmaz DV %
Creatine Monohydrate 5 g *

 

Figyelmeztetés:

Étrendkiegészítő és Különleges táplálkozási célú élelmiszer összetétel adatbázisunkat igyekszünk rendszeresen karbantartani, azonban a gyártók mindegyike fenntartja a jogát arra (sajnos), hogy éretsítés nélkül megváltoztassa a gyártásban lévő termékek címkéjét ahogy azok összetétele a folyamatos fejlesztések során változik. Mivel nem minden esetben kapunk ezekről a változtatásokról értesítést, a weboldalunkon közölt összetétel adatok CSUPÁN TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, és azok pontosságáért az itt leírt okok miatt nem tudunk teljes felelősséget vállalni - de ennek ellenére igyekszünk minden változtatást a lehető leggyorsabban felvezetni. 

A vásárlók véleményei

Kreatin 200 g 1+1 - Universal Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Kreatin 200 g 1+1 - Universal Nutrition
A Te értékelésed
Készült
Egyesült Államok
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Kreatin 200 g 1+1 - Universal Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ