Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Karon viselhető telefontok - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A mobiltelefon tartó egy praktikus fitness kiegészítő, amelynek köszönhetően mobiltelefonod még edzés vagy futás közben is biztonságban lesz. A telefonod tartós PVC műanyag védi, amely véd a karcolásoktól és a folyadék fröccsenéstől. A tok tépőzáras rögzítéssel rendelkezik, amelyet könnyedén hozzáigazíthatsz a karodhoz. Emellett nem csak a mobiltelefonod tárolhatod benne, hanem a kicsi zsebébe is tehetsz tárgyakat, például az öltözőszekrény kulcsát.

Hosszú távon nem elérhető Várhatóan: 13.11.2020
Becsült ár 1 490 Ft

Sport tok mobiltelefonhoz - tartsd mindig kéznél okostelefonod, még edzés közben is

A sport mobiltelefon tok egy praktikus fitnesz kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy mobiltelefonod még edzés közben is magadnál tartsd. A zsebet, ahol a telefon helye van, tartós PVC műanyag védi. Ez megakadályozza, hogy a mobiltelefon megkarcolódjon, vagy közvetlenül víz érje. Ezen kívül zsebébe tehetsz egy szekrénykulcsot vagy egy fitness kártyát. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén testre szabhatod ezt a sporttokot a karodon. Az edzés mellett, ez is jó szolgálatot fog tenni futás közben. A tok mérete 42 x 17 cm. Alkalmas a 6,1 hüvelyknél kisebb kijelzővel rendelkező mobiltelefonokhoz.

A vásárlók véleményei

Karon viselhető telefontok - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Karon viselhető telefontok - GymBeam
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
28
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022211478
Db per csomag
20 db.
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Karon viselhető telefontok - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ