Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jack 3D micro 146g - USP Labs

A Jack 3D Micro egy erős stimuláns, olyan sportolóknak ajánlva, akik 100%-os energizálódást akarnak megélni, amely a minőségi edzéshez szükséges.

Hosszú távon nem elérhető

Jack 3D Micro

A Jack3d nem egy újabb edzés előtti formula a piacon, hanem AZ edzés előtti formula! A Jack3d az első valóban mega dózisú kiegészítő, mely minden összetevőjéből annyit tartalmaz, ami klinikailag igazolt hatékonysággal

A Jack3d micro a USPlabs legújabb edzés előtti kiegészítője. Kreatinmentes és annyi ultrakoncentrált arginin-nitrátot tartalmaz, hogy elképesztő izompumpáid legyenek.

Szeretnél energiát, erőt, állóképességet és kitartást az edzéseidhez? Ki nem? Semmi nem segít annyit a céljaid elérésében mint egy edzés előtti készítmény megfelelő összetevő kombinációja. Végül is, ha az edzésed egy szívás, akkor a látványos eredményeket egy időre elfelejtheted. 

Schizandrol A 
Schizandra a fizikai erő záloga. Kivonata erőteljes élénkítő hatást kölcsönöz a testnek és léleknek egyaránt. 
Methylxanthines (Caffeine) 
Mindkét összetevő a metilxantin vegyületek családjába tartozik. Mindkettő ösztönzi a központi idegrendszert, miközben a vázizomzat kontraktilitását közvetlenül stimulálja, ami részben a katekolaminok, mint például a noradrenalin felszabadulásnak köszönhető. A koffein szintén felveszi a kesztyűt a fáradtság és álmosság ellen; növeli az éberséget, javítja a szellemi erőfeszítés képességét, bizonyos esetekben eufória vagy egyfajta “jólét” érzetet keltve. Mint ahogy ezek a metilxantinok növelhetik az összetevők hatékonyságát úgy véljük hogy ezt teszi a Geranium egyedi vegyületével is


Citrulline - a fehérje anyagcsere fontos összetevője. Mivel a citrullin az arginin előfutára, támogatja az egészséges arginin szint fenntartását. Az L-citrullin kiváló edzés előtti összetevő, amely az edzés előtti készítményekből gyakran hiányzik. Csökkenti a tejsav- és ammóniaképződést, ami a teljesítmény meghosszabbításához és a fáradtság és fájdalom csökkenéséhez vezet.


Arginine Nitrate - arginin és salétromsav. Az arginin a nitrogén-oxid prekurzora, amely fokozza a vérkeringést, az izmok telítettségét és jelentősen növeli a növekedési hormonok szintjét. Biztosítja az izmok hatékony tápanyagellátását.


Kiszerelés:

146 g

Ajánlott felhasználás:

1-2 mérőkanál 30-40 peccel edzés előtt. 24 órán belül 3 mérőkanálnál többet ne fogyasszon!!!

Összetétel:

1 adag összetétele 3,6g
ENOS Super Performance System™ 2247mg
L-Citrulline, Arginine Nitrate, Agmatine Sulfate,
Grape Seed (95% Proanthocyanidins) Extract
CNS Contractile Stimulant System™ 182mg
Caffeine, Norcoclaurine HCl (Norcoline™), 3,4-Dihydroxycinnamic Acid
Vitamin C (Ascorbic Acid) 50mg

Egyéb összetevők:

Citric Acid, Natural & Artifical Flavors, Silicon Dioxide, Acesulfame-K, Sucralose, Vegetable Stearate

Figyelmeztetés:

Ne használja, ha allergiás a készítmény bármely összetevőjére! A termék kizárólag egészséges emberek számára készült. A termék hosszú távú használata előtt konzultáljon egy orvosi területenképzett szakemberrel. Ez a termék nem alkalmas terhes vagy szoptató nők számára. Nagy mennyiségben tartalmaz koffeint. Gyermekek, cukorbetegekkoffeinre érzékeny személyekmagas vérnyomás vagy más szív-és érrendszeri betegségtől szenvedő személyek ne fogyasszák. Regisztráltsportolók számára nem alkalmas.

A vásárlók véleményei

Jack 3D micro 146g - USP Labs

Write Your Own Review
Véleményt ír:Jack 3D micro 146g - USP Labs
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Jack 3D micro 146g - USP Labs

A kérdés leírása
Írj választ