Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hydroxycut SX-7 zsírégető - MuscleTech

Gyártó: MuscleTech

A Hydroxycut SX-7 zsírégető egy új, extrém formula, amely egyenesen a testsúlycsökkenésre lett teremtve. Hét hatóanyagot tartalmaz, hogy még erősebben harcolhasson a zsírpárnák ellen. 

Hosszú távon nem elérhető

Hydroxycut SX-7: zsírégető 7előrehaladott formulával

MuscleTech Hydroxycut™ SX-7™ a világ elsőszámú zsírégető családjának legújabb tagja, a legfrissebb klinikai kutatások alapján összeállított, kizárólag igazolt hatékonysággal bíró zsírégető hatóanyagok tudományosan adagolt mátrixa!


Ez a formula garantáltan túlteljesít minden zsírégető és fizikai teljesítményt fokozó formulát, ami valaha a piacra került! Az érzés, ami eláraszt, ahogy elkezded használni garantáltan más lesz, mint bármi, amit eddig éreztél. Egyszerűen ÉREZNI FOGOD AHOGY MŰKÖDÉSBE LÉP és a hatás hosszú órákon át elkísér! Egyetlen tabletta minden nap, amire szükséged van!

 

Hydroxycut SX-7 zsírégető

 

Ajánlott adagolás

Az első két napon fogyasszon 1 kapszulát naponta kétszer, mindig 30-60 perccel a főétkezések előtt (reggeli, ebéd). További tápegység bevitele lehetsége a tolerancia kimutatását követően, az első adagnyi napi 2 kapszula után. Ne vegyen be többet, mint 3 kapszulát 24 órán belül. A maximális eredmény érdekébe szedje 60 napig, és ezt megfelelő étrenddel és fizikai aktivitással kombinálva.

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek1 kapszula
Super Xtreme Thermogenic Complex
Zöld kávébab kivonat (mint a Coffea canephora robusta) 400 mg
Vizmentes koffein 135 mg
Szerecsendió kivonat (mint a Myristica fragans) 100 mg
Zsálya levél kivonat (mint a Salvia officinalis) 50 mg
ALA (alfa-liponsav) 25 mg
Kakaóbab kivonat (mint a Theobroma cacao) 25 mg
Zöld tea levél kivonat (mint a Camellia sinensis) 25 mg

 

 

Egyéb összetevők

Növényi alapú kapszula (hipromellóz, titán-dioxid), szilícium-dioxid.

 

Figyelmeztetés

Ez nem ajánlott 18 éven aluli személyek számára. Nem alkalmas a terhes és szoptató nőknek. Ha bármilyen negatív hatást észlel, azonnal hagyja abba a szedését. Ha egészségügyi problémákkal küzd, vagy kezelendő betegsége van, a termék használata előtt konzultáljon orvosával. Ez a termék koffeint tartalmaz. Ne fogyasszon koffeint más forrásokból. A felesleges koffein idegességet, álmatlanságot, remegést, fejfájást, vagy szívdobogást okozhat. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Rendeltetésszerű használat a címkén. Tárolja hűvös, száraz helyen. Tartsa távol a gyerekektől.

A vásárlók véleményei

Hydroxycut SX-7 zsírégető - MuscleTech

Write Your Own Review
Véleményt ír:Hydroxycut SX-7 zsírégető - MuscleTech
A Te értékelésed

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Hydroxycut SX-7 zsírégető - MuscleTech

A kérdés leírása
Írj választ