HMB6 1000 - Activlab

Rating:
80 % of 100
80% (1)
Gyártó: Activlab

A HMB 1000 Beta-hidroxi beta-metilbutirátot (Ca-HMB) és B6 vitamint tartalmaz. Egy adag 300 mg HMB-t tartalmaz. Részt vesz a fehérjék szintézisében és hatásával nő az izomnövelés és a zsírégetés képessége, és támogatja az izomerő építését. A B6 vitamin segíti fenntartani a fehérjék és a glikogén megfelelő anyagcseréjét.


Hosszú távon nem elérhető

HMB6 1000 - megelőzi a fehérjék lebontását, elősegíti az izomtömeg és az erő növelését, erősen zsírégető hatású és fokozza a szervezet állóképességét

A HMB 1000 Beta-hidroxi beta-metilbutirátot (Ca-HMB) és B6 vitamint tartalmaz. A HMB egy bioaktív hatóanyag, amely az egyik legfontosabb szerepet játssza a testben. Kis mennyiségben előfordul élelmiszereinkben, és a szervezet is előállítja az L-leucin aminosavból. Egyik viatathatatlan előnye az erős antikatabolikus hatás, vagyis, hogy gátolja a fehérjék bomlását. Ráadásul anabolikus hatásának köszönhetően segíti az izomerő és izomtömeg növelését. A B6 vitamin segíti fenntartani a fehérjék és a glikogén megfelelő anyagcseréjét.


HMB6 1000


A HMB6 1000 tabletták biokatív hatóanyagot tartalmaznak, mely erőteljes antikatabolikus hatással bír, így megelőzi a fehérjék lebontását. Emellett nagyfokú zsírégető hatása is van, fokozza a zsírraktárak felhasználását, növeli a fittséget, az izmok ellenállását és oxigénfelhasználását. Fokozza a szervezet stressztűrő képességét, csökkenti az öregedés tüneteit.

 

HMB6 1000 és előnyei

  • megelőzi a fehérjék lebontását
  • elősegíti az izomtömeg és az erő növelését
  • zsírégető hatású
  • erősíti az immunrendszert

 

Összetevők

Béta-hidroxi-béta-methylbutytrát, kalcium, mikrokristályos cellulóz, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, piridoxin-hidroklorid.

 

Adagolás:

Edzésnapokon: edzés előtt 30 perccel 1 tabletta, edzés után 1 tabletta és lefekvés előtt 1. Pihenőnapokon: lefekvés előtt 1 tabletta.

 

Tápérték táblázat

Tápértékek1 adag (3 tab)
Ca-HMB 3000 mg
B6 vitamin 4,2 mg

 

Figyelmeztetés

A termék nem a teljes helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Nem alkalmas terhes és szoptató nőknek. Ne lépje túl az ajánlott napi adagolást. Tárolja száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, jól lezárva. Kisgyermekektől elzárva tartandó. A gyártó, az importőr és a forgalmazó nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a nem megfelelő használat vagy tárolás következtében keletkeztek. Tejtermékeket tartalmaz.

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews HMB6 1000 - Activlab
Write Your Own Review
Véleményt ír:HMB6 1000 - Activlab
Your Rating
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ