Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glutamine 3 120 kapsz. -Acivlab

Gyártó: ActivLab

A Glutamine 3 termék egy glutamin aminosav, amely elengedhetetlen az izomtömeg építési folyamatához. A termék a glutamin 3 formájának a kombinációja: L-glutamin, N-acetil-glutamin és Glutamin-alfa-ketoglutarát. Ennek köszönhetően még jobban eliminálja a katabolizmust, fokozza a fehérjeszintézist és gyorsítja a regenerációt. 

Hosszú távon nem elérhető

A Glutamine 3 kombinálja a glutamin 3 formáját a mégjobb regeneráció eléréséhez, az izomszintézishez és a katabolizmus megszüntetéséhez

A Glutamine 3 termék egy glutamin aminosav, amely elengedhetetlen az izomtömeg építési folyamatához – az izmokban található aminosavak több mint 60%-át teszi ki. Eliminálja a katabolizmust és stimulálja az izomfehérje szintézist, csökkenti az edzések után szükséges regenerációs időt, valamint a túledzés hatásait az intenzív tréningek után. 

 

glutamine 3


A Glutamine 3 termék, a glutamin 3 formáját kombinálja:

  • L-glutamin,
  • N-acetil-glutamin
  • Glutamin-alfa-ketoglutarát

 

Ez különböző glutaminforrások kombinációja, a test aminosavakkal történő gyors feltöltéséhez, valamint a szervezetben történő hosszú megőrzéséhez, amivel növekszik az izomregeneráció.

 

A Glutamine 3 és az előnyei:

  • Növeli a fizikai teljesítőképességet
  • Támogatja az izomtömeg regenerációt
  • Eliminálja a katabolizmust
  • Stimulálja a fehérjeszintézist
  • Kedvező az ára

 

Összetétel:

L-glutamin, N-acetil-glutamin és Glutamin-alfa-ketoglutarát, E470b csomósodásgátló anyag, kapszula (zselatin, E171 festékanyag).

 

Adagolás:

Edzési napokon 2x 4 kapszula, pihenő napokon 4 kapszula az étkezések között.

 

Tápértékek táblázata:

Tápértékek1 kapszula
Energiatartalom 1,7 kJ / 0,4 kcal
Fehérje 0 g
Zsír 0 g
Szénhidrát 0,1 g
L-glutamin 350 mg
N-acetil glutamin 300 mg
glutamin-alfa-ketoglutarát 300 mg 

 

Figyelmeztetés:

Ne lépje túl a napi adagolást. Nem megfelelő a terhes és szoptató nők számára. Őrizze száraz és hűvös helyen. Védje a közvetlen napsugárzással szemben. Tartsa a gyermekektől távol!

Allergén figyelmeztetés: Olyan berendezésben legyártva, amely szintén tejet, tojást, szóját, búzát, rákot, halolajat, mogyorót és földi mogyorót tartalmazó termékeket dolgoz fel. 

A vásárlók véleményei

Glutamine 3 120 kapsz. -Acivlab

Write Your Own Review
Véleményt ír:Glutamine 3 120 kapsz. -Acivlab
A Te értékelésed
Készült
EU
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Glutamine 3 120 kapsz. -Acivlab

A kérdés leírása
Írj választ