Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Glükozamin szulfát - MyProtein

Gyártó: Myprotein

A glükozamin-szulfát az ízületi szövetek alap építőeleme, por formájában. A glükozamin-szulfát egy táplálékkiegészítő, amely 100 g-ra 100 g glükozamint tartalmaz, tehát egy tiszta 100%-os glükozaminról van szó. 

Hosszú távon nem elérhető

Glucosamine Sulphate

Mi a Glükozamin szulfát?

A Glükozamin egy természetben előforduló anyag, amiről kimutatták, hogy támogatja az egészséges ízületek fenntartását. A glükozamin a porcok egyik fő alkotóeleme, amit a test az ütések tompítására, elnyelésére használja mozgás közben. Ha nem lenne porcunk minden mozdulat fájdalmas lenne. A porc különösen érzékenyek a kopásra és idővel az állapotuk romolhat, így magunkra hagynak a fájdalmas, merev ízületeinkkel. A kutatások azt mutatják, hogy a glükozamin segíthet javítani a sérült kötőszövetet, mint, pl. a porcokat és regenerálja ezeket a szöveteket a szervezetben.

Úgy tartják, hogy a glükozamin növelheti a porc rugalmasságát azzal, hogy növeli a víz és a tápanyagok jelenlétét az ízületben. Számos tanulmány még azt is állítja, hogy a glükozamin segíthet újraépíteni a porcokat, ha már megsérültek, elérve az ízületek helyreállítását és mobilitását.

A glükozamin hatásai különösen fontosak azok számára, akik fizikailag aktívak és rendszeres edzéseken vesznek részt, mivel az ismétlődő mozdulatok miatt hajlamosabbak a korai ízületi degenerációra.

 

Ajánlott adagolás

Fogyasszon 1 tablettát naponta. Legjobb bevitel táplálékkal együtt.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Száraz, hűvös, helyen tárolandó, kisgyermekektől elzárva.

 

Összetevők

Tápértékek1 adag (1 g)
Glükozamin szulfát sulfát 1 g

Allergének:

Allergénekért keresse a kiemelt összetevőket. Tej, szója, tojás, glutén és származékaikat is feldolgozó üzemben készült.

 
Egy adag nagysága: 1 g
Glucosamine Sulphate 1 g
A vásárlók véleményei

Glükozamin szulfát - MyProtein

Write Your Own Review
Véleményt ír:Glükozamin szulfát - MyProtein
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Glükozamin szulfát - MyProtein

A kérdés leírása
Írj választ