Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Flex N Joint ízületvédő 120 kapsz - Self OmniNutrition

A Flex 'N' Joint egy komplex ízületvédő aktív hatányagokkal, amelyek bebiztosítja az ízületek, inak, porcok, inszalagok, csontok, bőr, haj és körmök regenerálódását. Ezek az összetevők segítenek megőrizni az ízületek normális funkcióját, segítenek a kollagéntermelésben az ízületek még mozgékonyságáért, a helyes mobilitás és stabilitás megtartásáért. 

Hosszú távon nem elérhető

Flex N Joint: komplex ízületvédő, amely segíti a porcok és inak regenerálódását

A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítik az ízületek normális működését. A molibdénnek és a C vitaminnak köszönhetően az ízületek flexibilisek és mozgékonyabbak lesznek. Ez az összetétel elősegíti a kollagéntermelést is. A speciális receptúra a mozgékonyság és stabilitás elősegítésére szolgál. Olyanoknak ajánlott, akik keményen edzenek, és akiknek arra van szükségük, hogy rugalmas és egészségesen mozgékony ízületeik legyenek. 

 

 

Flex N Joint ízületvédő

 

A termék olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítik az ízületek normális működését. Hála a molibdén és a C-vitaminnak, az ízületek rugalmasabbá válnak, és képesek elmozdulni. Ez a készítmény elősegíti a kollagén képződését. A speciális formula célja, hogy ösztönözzék a mobilitást és a stabilitást. Úgy tervezték, hogy kemény edzés, hanem azok számára is, akik szeretnék, hogy az egészséges és rugalmas ízületek mozog.

 

A Flex N Joint előnyei

  • az ízületek flexibilitása és mobilitása
  • 2-es típusú kollagén extra
  • kiváló mozgékonyság érzet

 

Adagolás

Fogyasszon naponta 5 kapszulát, a legjobb étkezés közben. 

 

Összetevők

MSM (metil-szulfonil-metán), C vitamin (aszkorbinsav), Avidol® Avocado kivonat 20: 1 (Persea americana Mill, fructus), kollagén (UC-II), kondroitin-szulfát, Boswellia serrata, bór (bórsav), molibdén (molibdát), csomósodásgátló anyagok (E460, E551), kapszula (zselatin, színezőanyag (E120, E171, E172, E131)).

 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékeknapi adag (5 kapsz)
Energiaérték 0 kJ / 0 kcal
MSM (Metyl-sulfonyl-metán) 2000 mg
C vitamin (aszkorbinsav) 500 mg
Avodol® Avokádo kivonat 20:1 (Persea americana mill,fructus) 325 mg
Kollagén (UC-II) 325 mg
Kondroitin-szulfát 325 mg
Boswellia serrata 325 mg
Bór (bórsav) 1,5 mg
Molibdén (molibdát) 100 mcg

 

 

Figyelmeztetés

Nem alkalmas a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Abban az esetben, ha kedvezőtlen hatásokat észlel, abba kell hagyni a termék szedését, és forduljon orvoshoz. Nem ajánlott 18éven aluliak számára. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ez a termék nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást. Tartsa távol a gyerekektől. Tárolja hűvös, száraz helyen. A termék olyan helyen van gyártva, ahol szóját, tojást, gabonát, mogyorót és diót dolgoznak fel.

A vásárlók véleményei

Flex N Joint ízületvédő 120 kapsz - Self OmniNutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Flex N Joint ízületvédő 120 kapsz - Self OmniNutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Flex N Joint ízületvédő 120 kapsz - Self OmniNutrition

A kérdés leírása
Írj választ