Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Matrix fehérje 908 g - All Nutrition

Gyártó: All Nutrition

A Protein Matrix egy több összetevőből álló fehérje, 75%-os állati eredetű forrásokból származó fehérje aránnyal. Ezen proteinkeverék 6 fehérjetípust tartalmaz (WPI, WPC, MPI, MPC, CCP, kazein) különböző felszívódási időtartamokkal. Gyorsan, közepesen és lassan felszívódó proteineket tartalmaz, valamint emésztési enzimeket a fehérjék jobb emésztéséhez és felhasználásához. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket. 

Hosszú távon nem elérhető

Matrix fehérje: több összetevőből álló protein 75%-os fehérje aránnyal, amely különböző állati eredetű forrásokból származik

A Matrix fehérje egy több összetevőből álló protein, magas fehérjearánnyal – mégpedig 75%, amelyek állati eredetű forrásokból származnak. Ezen proteinkeverék 6 fehérjetípust tartalmaz (WPI, WPC, MPI, MPC, CCP, kazein) különböző felszívódási időtartamokkal. Gyorsan, közepesen és lassan felszívódó proteineket tartalmaz, valamint emésztési enzimeket a fehérjék jobb emésztéséhez és felhasználásához. Széles aminosav profillal rendelkezik. Ezen univerzális protein Mátrix támogatja az izomnövekedést, valamint az izomtömeg megőrzését és a regenerációját is. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket

 

Matrix fehérje all nutrition

 

A Protein Mátrix és az előnyei:

  • több összetevőből álló protein, 75%-os fehérje aránnyal
  • 6 féle fehérjét tartalmaz
  • kiváló az emészthetősége
  • különböző felszívódási időkkel rendelkezik
  • gátolja a katabolizmust és támogatja a regenerációt
  • nem tartalmaz mesterséges színezékeket

 

Összetétel:

90,5% fehérje komplex (tejsavó fehérje koncentrátum, tejfehérje-koncentrátum, tejfehérje izolátum, savófehérje izolátum, kalcium kazeinát, tejsavófehérje-hidroizolátum -tej), E414 stabilizátor, savasság szabályozó: almasav, kakaó, alacsony zsírtartalmú csokoládés ízesítés (71%), édesítőszer: szurkalóz.

 

Adagolás:

Javasoljuk az egy edag (30g – 1,5 mérőpohár) 150 ml vízben vagy tejben történő megkeverését és a termék napi 1-3 alkalommal történő használatát.

 

Tápértékek

Tápértékek1 adag (30 g)
Kalória 106 kcal
Zsír 0,9 g
   ebből telített 0,6 g
Szénhidrát 1,9 g
   ebből cukor 1,2 g
Rost 0 g
Fehérje 22,5 g
<0,1 g

 

Figyelmeztetés:

Nem megfelelő a gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl a napi javasolt adagolást. Nem megfelelő a változatos étrend pótlására. Tartsa a gyermekektől távol. Tárolja száraz helyen 25°C-os hőmérsékletig, védje a közvetlen napsugárzással és a faggyal szemben. A gyártó nem felel a nem megfelelő felhasználás vagy tárolás által okozott károkért. 

A termék olyan berendezésekben került feldolgozásra, amelyen feldolgozásra kerülhettek a tej, szója, tojás, rákfélék, dió és a mogyoró is.

A vásárlók véleményei

Matrix fehérje 908 g - All Nutrition

Write Your Own Review
Véleményt ír:Matrix fehérje 908 g - All Nutrition
A Te értékelésed
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Matrix fehérje 908 g - All Nutrition

A kérdés leírása
Írj választ