Essentials VitaPack – GymBeam

Rating:
98 % of 100
98 % (14)
Gyártó: GymBeam

Az Essentials VitaPack a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlen, alapvető fontosságú anyagok gondosan válogatott keveréke. Ez az egyedülálló termék vitaminok, ásványi anyagok, növényi kivonatok, omega-3 zsírsavak és ízületvédő anyagok harmonikus keverékét tartalmazza, praktikus tasakokban. Az Essentials VitaPack 30 tasakot tartalmaz, amelyek mindegyikében 5 tablettát és 3 lágyzselatin kapszulát találsz, a test normál működéshez szükséges tápanyagokkal.

Raktáron
8290 Ft

Essentials VitaPack – több mint 30 összetevő egyedülálló keveréke a tökéletes egészségért

Az Essentials VitaPack válogatott mikrotápanyagok gondosan összeállított keverékét tartalmazza, amelyeknek bevitele alapvető fontosságú a szervezet normál működése érdekében. Ez az egyedülálló termék 30 napra elegendő adagot biztosít, 30 praktikus tasak formájában. Minden tasakban 1 napi adagnak megfelelő 5 tablettát és 3 lágyzselatin kapszulát találsz, amelyek 13 alapvitamint, 13 fontos ásványi anyagot, 3-féle növényi kivonatot és 3-féle ízületerősítőt tartalmaznak, valamit lecitint és omega-3 zsírsavakat a szív egészségéért.

     

A 30 Essentials VitaPack tasak mindegyike tartalmaz:

 • 1 C-vitamin- és vadrózsa kivonat tartalmú tablettát. A C-vitamin az alapvitaminok egyike, amelyre a testnek szüksége van a normál működéshez, és amelynek számos fontos funkciója van. C-vitamin nélkül az immun- és az idegrendszer nem képes a megfelelő működésre, de fontos szerepet játszik a kollagéntermelésben és a csontok, a porcok, az íny, a fogak és a bőr egészségének megőrzésében is. Hozzájárul továbbá a pszichológiai jólléthez, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, védi a sejteket az oxidatív stressz ellen és javítja a vasfelszívódást. Hiánya a szervezetben gyakran krónikus fáradtságot okoz.
 • 1 kalciumot, cinket és magnéziumot tartalmazó tablettát. Ezek az ásványi anyagok több száz enzim- és biokémiai reakcióért felelősek a szervezetben, és hozzájárulnak egészségének fenntartásához. A kalcium nem csak az egészséges csontozat és fogazat megőrzéséért felel, de az izmok és az energiatermelésben kulcsfontosságú anyagcsere normál működéséhez is hozzájárul. És ez még nem minden. Megfelelő bevitele szükséges az emésztőenzimek és az idegi jelátvitel megfelelő működéséért. A cink kulcsfontosságú összetevő a szervezetben zajló több mint 200 enzimreakcióban. Nélkülözhetetlen az immunrendszer, a kognitív képességek, valamint a makrotápanyagok anyagcseréje számára is. A vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartásában, valamint a haj, a körmök, a bőr és a csontok egészségének megőrzésében is fontos szerepe van. Végül, a magnézium, amely az előző kettőhöz hasonlóan fontos ásványi anyag, és amely több mint 300 biokémiai átalakulásban érintett, és fontos az idegrendszer normál működéséhez, így hozzájárulva a pszichológiai jólléthez. Fontos szerepe van a normál izomműködésben, csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget, és segít fenntartani a normál fehérjeszintézist. A három anyag megfelelő bevitele nagyon fontos az egészséges szervezet számára. A tabletta a fentiek mellett tartalmaz még bórt, rezet, szilíciumot és foszfort.
 • 1 arthro komplexet tartalmazó tablettát. Funkcionális anyagokat tartalmaz az ízületek maximális védelméért, amelyek a minőségi ízületvédelemre alkalmazott termékek teljes palettáját képviselik. A tabletta tartalmaz glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfátot, MSM-et és C-vitamint. Utóbbi a keverék hatását támogatja, köszönhetően a kollagéntermelésben, valamint a csontok és a porcok egészségében betöltött szerepének.
 • 2 multivitamin tablettát, amelyek összesen 11 vitamint és 10 ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek fontosak a szervezet normál működéséhez. Ezekben a tablettákban a B-vitaminok összes fajtáját, valamint A-, E- és K-vitamint, az antioxidáns-tartalmukról ismert echinacea- és zöld tea kivonatot, valamint epigallokatekin-gallátot (EGCG) és koffeint tartalmaz. Ez a kiegyensúlyozott keverék hatékonyan járul hozzá a szervezet általános harmóniájához, amelynek nem csak makrotápanyagokból, de mikrotápanyagok révén is szüksége van a folyamatos energiaellátásra a normál működéshez. A B6- és B12-vitaminok például a pszichológiai jóllétben fontos szerepet játszó biokémiai folyamatokhoz szükségesek, valamint csökkentik a fáradtságot és kimerültséget.
 • 1 D3-vitamin kapszulát. A D-vitamin ebben a kapszulában a nagyon jól felszívódó D3-vitamin formában található meg, így 1000 NE (25 mcg) vitaminnal lát el. A D-vitamin az immunrendszer normál működésében, valamint a csontozat és a fogazat egészségének fenntartásában játszik fontos szerepet. Hozzájárul továbbá az izmok megfelelő működéséhez.
 • 1 omega-3 kapszulát. Az omega-3 az esszenciális zsírsavak közé tartozik, amelyek közül a szervezet nem mindegyiket képes önmaga előállítani, így külső forrásból szükséges pótolni őket. A kapszulában megtalálható EPA és DHA is ezek közé tartozik. Fontos szerepük van a szív, az agy és a látás egészségének megóvásában. A kapszula E-vitamint is tartalmaz, amely ismert antioxidánsként megvédi ezeket a ritka zsírsavakat az oxidáció során történő lebomlástól.
 • 1 lecitin-tartalmú kapszulát. A szójalecitin foszfolipideket, többek között kolint tartalmaz, amelyek a normál májműködéshez és lipid anyagcseréhez járulnak hozzá.

      

Az Essentials VitaPack tasakonként több mint 30 alapvető fontosságú anyagot tartalmaz, amelyek az emberi szervezet normál működéséhez szükségesek. A termék ezáltal megfelelő mindenki számára, aki az elérhető legegyszerűbb módon kívánja megóvni az egészségét. Ha az egészségedhez szükséges minden összetevőről egyaránt gondoskodnál, és egy ezt ígérő terméktől a legjobbat várod el, a VitaPack a legjobb választás számodra. Nem csak keményen edző sportolók, de ténylegesen bárki számára jó választás, aki egy minőségi termék révén kívánja biztosítani mikrotápanyagbevitelét.

     

Essential VitaPack - GymBeam

     

Az Essentials VitaPack előnyei

 • az egészséget támogató, alapvető fontosságú mikrotápanyagok gondosan összeállított válogatása
 • 30 tasakot tartalmaz, amelyek mindegyikében válogatott mikrotápanyag-keveréket találsz
 • tasakonként 5 tablettát és 3 lágyzselatin kapszulát tartalmaz
 • egy napi adag több, mint 30 alapvető anyagot tartalmaz, praktikus tasakokban
 • ízületvédőt, omega-3 zsírsavakat és lecitint tartalmaz
 • segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget, fenntartja a pszichológiai jólléthez szükséges biokémiai környezetet
 • hozzájárul az izmok és az immunrendszer normál működéséhez
 • segíti a vér normál tesztoszteron-szintjének fenntartását
 • támogatja a haj, a körmök, a bőr és a csontok egészségét
 • segít fenntartani a szervezet általános harmóniáját
 • jó választás mindenkinek, aki tenni szeretne egészsége megőrzéséért

      

Összetevők

C-vitamin és vadrózsa kivonat tabletta: C-vitamin (L-aszkorbinsav, hidroxipropil-metilcellulóz), vadrózsa por (Rosa canina), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát), csomósodásgátló (magnézium-sztearát), bevonat (zsírsavak, hidroxipropil-metilcellulóz, glicerin, hidroxipropil-cellulóz).

Kalcium-cink-magnézium tabletta: Kalcium-karbonát maltodextrinnel (kalcium-karbonát, maltodextrin), magnézium-oxid, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, karboximetil-cellulóz, dikalcium-foszfát), cink-oxid, csomósodásgátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), hidroxipropil-metilcellulóz, gyomorsaválló bevonat (glicerin, hidroxipropil-cellulóz), vízmentes réz-szulfát, 1-glutaminsav, bórax, polivinil-polipirrodilon.

D3-vitamin kapszula: D3-vitamin (kolekalciferol, trigliceridek, dl-alfa-tokoferol), trigliceridek, zselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz).

Omega-3 kapszula: Omega-3 (EPA, DHA, tokoferolban gazdag kivonat, napraforgóolaj), E-vitamin (dl-alfa-tokoferil-acetát), zselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz).

Lecitin kapszula: Szójalecitin, zselatin kapszula (zselatin, glicerin, víz).

Arthro-komplex tabletta: Glükozamin-szulfát (kagylóból), C-vitamin (l-aszkorbinsav, hidroxipropil-metilcellulóz), kondroitin-nátrium-szulfát, MSM (metilszulfonilmetán), csomósodásgátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), bevonat (zsírsavak, hidroxipropil-metilcellulóz, titán-dioxid, polidextróz, talkum, trigliceridek).

2x multivitamin tabletta: Kalcium-karbonát (maltodextrin), magnézium-oxid, A-vitamin (retinil-acetát, zselatin, kukoricakeményítő, cukor, butil-hidroxi-toluol), B1-vitamin (tiamin-mononitrát), B2-vitamin (riboflavin), B3-vitamin (nikotinamid), B5-vitamin (kalcium-d-pantotenát), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B7-vitamin (D-biotin), B9-vitamin (pteroilmonoglutamát sav), B12-vitamin (cianokobalamin, módosított kukoricakeményítő, nátrium-citrát, citromsav, szilícium-dioxid), C-vitamin (l-aszkorbinsav, hidroxipropil-metilcellulóz), E-vitamin (dl-alfa-tokoferil-acetát, módosított kukoricakeményítő, maltodextrin, szilícium-dioxid), K1-vitamin (fitomenadion, gumiarábikum, cukor), vas-fumarát, echinacea kivonat (polifenolok) (Echinacea purpurea), zöld tea kivonatok (polifenolok, epigallokatekin-gallát, koffein) (Camelia sinensis), cink-oxid, nátrium-jodid (kalcium-karbonát), mangán-szulfát, nátrium-molibdát (kalcium-karbonát), króm-klorid (kalcium-karbonát), nátrium-szelenit (kalcium-karbonát), réz-szulfát, csomósodásgátló (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát), bevonat (zsírsavak, hidroxipropil-metilcellulóz, glicerin, hidroxipropil-cellulóz).

     

Adagolás

Fogyassz 1 tasakkal naponta.

     

Tápérték táblázat

Tápérték1 tasak
A-vitamin (retinil-acetát) 0,15 mg
B1-vitamin (tiamin-mononitrát) 1,5 mg
B2-vitamin (riboflavin) 1,7 mg
B3-vitamin (nikotinamid) 20 mg
B5-vitamin (lalcium-d-pantotenát) 7 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 3 mg
B7-vitamin (D-biotin) 0,15 mg
B9-vitamin (pteroilmonoglutamát sav) 0,2 mg
B12-vitamin (cianokobalamin) 2 mcg
C-vitamin (L-aszkorbinsav) 1084 mg
D3-vitamin (kolekalciferol) 25 mcg
E-vitamin (DL-alfa-tokoferil-acetát) 13 mg
K1-vitamin (fitomenadion) 37,5 mcg
Kalcium 483 mg
Magnézium 236,66 mg
Foszfor 83 mg
Cink 11 mg
Vas 5 mg
Mangán 2 mg
Réz 1,33 mg
Jód 75 mcg
Szelén 55 mcg
Molibdén 50 mcg
Bór 33 mcg
Króm 30 mcg
Szilícium 6,7 mg
Kondroitin-szulfát 200 mg
MSM (Metilszulfonilmetán) 300 mg
Glükozamin-szulfát 300 mg
Omega-3 300 mg
     - EPA 180 mg
     - DHA 120 mg
L-glutaminsav 33 mg
Rosa Canina por 50 mg
Szójalecitin 660 mg
Echinacea kivonat 10 mg
     - Polifenolok 0,8 mg
EGCG (epigallokatekin-gallát) 3 mg
Zöld tea kivonat 10 mg
     - Polifenolok 9 mg

     

Figyelmeztetés

A termék gyermekek, várandós vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsd száraz, maximum 25°C hőmérsékletű helyen. Védd a fagytól és a közvetlen napfénytől.

A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.

Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.

Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny.

Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.

További Információ
EAN 8586022212352
Készült EU
Főkategória Multivitaminok
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán nem
Összetétel Keverék
Állag Tabletta
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Height (cm) 17.50 ??
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Width (cm) 10.50 ??
Length (cm) 10.50 ??
Bruttó súly 0.40 Kg
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes igen
GMO mentes igen
Db per csomag 100 db.
Db per raklap 612 db.
Nettó súly 0.33 Kg
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Egyéb kategóriák Vitaminok
Komplex ásványi anyagok
Ajándékok
Táplálékkiegészítők
Immunrendszer támogatás
Ásványi anyagok
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Ajándékok az egész családnak

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Essentials VitaPack – GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Essentials VitaPack – GymBeam
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

98 %
98 %
Értékelési átlag 14 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

100 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Sokkal kényelmesebb mint külön-külön rakni össze egy csomagot. Minden fontos dolog benne van. A kapszula tartómban már csak ízületvédő van.

Hasznosnak találta a véleményt?

Tabletta Ár Speciális ár Raktáron
30 csomag 9490 Ft 8290 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Mikor lenne a leghasznosabb be venni ?
Mikor lenne a leghasznosabb be venni ?
Reggeli vagy ebédkor és elötte vagy utánna ?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Mikor lenne a leghasznosabb be venni ?
Válasz:
1 tassakal kell fogyasztani napon reggeli vagy ebéd után.
Hasznos ez a kérdés?
2. Kérdes:
Ginzeng van benne?
Ginzeng van benne?
Nincs benne ginzeng? Ahogy láttam nincs. Sajnos vérnyomás emelkedést okoz nálam.
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Ginzeng van benne?
Válasz:
Kedves Kérdező,

Az Essentials VitaPack tasakonként több mint 30 alapvető fontosságú anyagot tartalmaz, amelyek az emberi szervezet normál működéséhez szükségesek. A termék fogyasztása nem okozhat vérnyomás emelkedést, ginszenget nem tartalmaz. Amennyiben úgy hiszi, valamely összetevő/alkotóelem váltja ki a problémát, kérjük hagyja abba a termék fogyasztását és konzultáljon orvosával.

A vitamin pakk összetétele: C-vitamin és vadrózsa kivonat tabletta, Kalcium-cink-magnézium tabletta, D3-vitamin kapszula, Omega-3 kapszula, Lecitin kapszula, Arthro-komplex tabletta (Glükozamin-szulfát, C-vitamin, kondroitin-nátrium-szulfát, MSM ), 2x multivitamin tabletta

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?
3. Kérdes:
Tabletta
Tabletta
Üdv. Szeretném két részletre bontani a tabletták bevételét mivel egyszerre soknak érzem. Ezért szeretném tudni hogy pontosan melyik tabletta kellene pl reggel és melyik este vagy délben. Köszönöm.
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Tabletta
Válasz:
Kedves Kérdező!

A tasak tartalma válogatott mikrotápanyag-keveréket tartalmazza.
Egy napi adag több, mint 30 alapvető anyagot tartalmaz, viszont ezeket nyugodtan lehet egyszerre fogyasztani. Amennyiben közvetlen a reggeli étkezés után beveszi őket, a tabletták és kapszulák a nap folyamán fokozatosan felszívódnak a szervezetben.
Amennyiben ketté szeretné osztani az adagot, bátran megteheti, az első adagot fogyassza reggeli étkezést követően, a másikat pedig közvetlen ebéd után. Téplálék bevitelével a vitamonok és ásványi anyagok felszívódása jobb. A tabletták tetszés szerint feloszthatóak, egyik kapszula, vagy tabletta szedése sincs időhöz kötve. A lényeg az, hogy a nap folyamán étkezést követően fogyassza az ember.

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?
4. Kérdes:
Hogyan tudom beazonosítani a tabletát ?
Hogyan tudom beazonosítani a tabletát ?
Üdv,

Ezt a terméket együtt fogyasztanám a ProAMINO nevű termékkel, azonban ahogy elnéztem az túl nagy adag napi magnéziumbevitel lenne, ezért kivenném a magnéziumot tartalmazó tabletát a napi tasakból. A tablettákat hogyan tudom megkülönböztettni egymástól hatóanyag szerint, melyik tartalmazza a magnéziumot ?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Hogyan tudom beazonosítani a tabletát ?
Válasz:
Kedves Kérdező,
A legnagyobb fehér tabletta lesz az, amelyik a magnéziumot tartalmazza :)
Hasznos ez a kérdés?
5. Kérdes:
Elalvas előtt is lehet szedni?
Elalvas előtt is lehet szedni?
Elalvas előtt is lehet szedni?
(PL: Éjszakai műszak után reggel?)
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Elalvas előtt is lehet szedni?
Válasz:
Igen, nyugodtan bevehető elalvás előtt is. :)
Hasznos ez a kérdés?