Pink Drive - BeastPink

Rating:
96 % of 100
96 % (79)
Gyártó: BeastPink

A Pink Drive egy komplex edzés előtti serkentő, amelyet kifejezetten a nőknek és az ők egyedi igényeinek terveztek. 19 gondosan válogatott összetevőt tartalmaz, köztük teljesítményfokozó anyagokat, mint például stimuláló koffeint, amely felgyorsíthatja az anyagcserét, valamint növelheti az energiafelhasználást. Ezenkívül egyéb anyagcsere serkentőket, hatékony növényi kivonatokat és válogatott vitaminokat tartalmaz. Ezért ez egy olyan táplálékkiegészítő, amely elkísér a jobb fizikai teljesítmény és az álomalak eléréséhez vezető úton.

Raktáron
5790 Ft

Pink Drive - hatékony edzés előtti serkentő nőknek, amely energetizálhat edzés előtt, támogathatja a teljesítményét és segíthet az extra kalóriák elégetésében

A Pink Drive egy funkcionális edzés előtti serkentő, amelyet kifejezetten a női test és annak igényeire szabtak. Ez az edzés előtti serkentő egy hatékony adag koffeint tartalmaz, hogy segítsen elérni a legjobb eredményeket edzés közben. Mint bizonyára tudod, a koffein egy olyan stimuláns, amely segíthet megbízhatóan feltölteni energiával bármilyen teljesítmény előtt. Sőt, segíthet felgyorsítani az anyagcserét, és így több plusz kalóriát égethetsz el pihenés vagy sportolás közben. Ez hatékonyan támogathatja a fogyás felé tett erőfeszítéseidet. Az edzés előtti stimulánsban található koffein számos tisztán természetes forrásból származik, mint például guarana magjából (Paullinia cupana), a zöld tea leveleiből (Camellia sinensis), a kóladió magjából (Cola acuminate), a yerba maté leveleiből (Ilex paraguariensis) és a zöld kávé leveleiből.

 

Az ezekből a természetes forrásokból származó koffein mellett az edzés előtti serkentőben található különféle kivonatok számos más biológiailag aktív anyagokkal is ellátnak téged, amelyek rendkívül előnyösek az emberi szervezet számára. A fent említett kivonatok azonban más funkciókat is betöltenek. Például a zöld tea leveleket, a yerba matét és a guarana magokat azok szokták fogyasztani, akik szeretnék megtartani az aktuális testsúlyukat vagy fogyni. Emellett a zöld tea számos jótékony anyagot is tartalmaz, például katechint, polifenolokat és EGCG-t.

 

Emellett egy jó edzés előtti serkentőnek funkcionális összetevőket is tartalmaznia kell, amelyek támogatják a teljesítményt, hogy a test megfelelően működjön edzés közben. Ide tartozik például az L-citrullin, amely részt vesz a nitrogén-monoxid termelésében. Ez utóbbi javíthatja az egész szervezet vérellátását, így a dolgozó izmokat nagyobb mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez juttathatja. Ez pozitív hatással lehet a teljesítményedre is. Ezenkívül nem feledkezhetünk meg a béta-alanin szerepéről sem, amely részt vesz a karnozin képződési folyamatában. Ez a vegyület tisztítóként működik, mert csökkentheti az izomacidózist és a tejsav felhalmozódását. Ez szintén segíthet az izomfáradtság csökkentésében, és emellett meghosszabbíthatja az intenzív fizikai teljesítményt. Ezenkívül a céklakivonat (Beta vulgaris) is hatással lehet erre.

 

 

A Pink Drive edzés előtti összetevő profiljának másik részét az anyagcsere serkentőnek tekintett anyagok képzeik. Legnagyobb mértékben az L-karnitin található meg benne. Fő feladata a zsír (zsírsav) átvitele a mitokondriumnak nevezett sejterőművekbe, ahol aztán elégetik, hogy energiát állítsanak elő. Ezt az energiát aztán bármilyen mozgáshoz vagy izomtevékenységhez felhasználhatjuk. További anyagcsere fokozó anyagnak tekinthető a keserűnarancs-kivonat (Citrus aurantium), amely természetes szinefrin tartalmáról ismert. Ezenkívül képes részt venni a zsírsavak anyagcseréjében, így hozzájárulhat az energiatermeléshez történő hasznosításukhoz. Ezenkívül a test tisztításához és a víz kiválasztásához kapcsolódik. A koffeinhez hasonlóan termogén tulajdonságokkal büszkélkedhet, így az anyagcsere felgyorsításában is segíthet. Az anyagcsere serkentők listája a szőlőmag-kivonattal (Vitis vinifera) zárul, amely a tanninként is ismert proantocianidin nevű antioxidánstartalmával tűnik ki.

 

A hatékony edzés előtti serkentő összetevői közé a rhodiola rosea (Rhodiola rosea) és a szibériai ginszeng (Eleutherococcus senticosus) gyökereiből származó kivonatok is tartoznak. Mindkét növény az adaptogének közé tartozik, amelyek a szervezet stressz- és egyéb külső tényezőkkel szembeni ellenálló képességét növelik. Az összetevő profil olyan aminosavakat is tartalmaz, mint a glicin és a taurin, amelyek gyakran megtalálhatók az energiaitalokban. A Pink Drive edzés előtti összetevő profil utolsó része válogatott vitaminokból, pontosabban B3-, B6- és B12-vitaminokból áll, amelyek hozzájárulnak a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez. Emellett a B3- és B12-vitamin az energia-anyagcsere szempontjából is fontosak.

 

Végül, de nem utolsósorban piperintartalmú feketebors-kivonatot (Piper nigrum) is hozzáadtuk, amely fokozza az egyéb összetevők hatását, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználhasd a benne rejlő lehetőségeket. Mint bizonyára tudod, a piperint az egyes összetevők felszívódási sebességének növelésére szokták használni, amely ennek az edzés előtti stimulánsnak a nagy hatékonyságához vezethet. Ezért ha olyan táplálékkiegészítőt keresel, amely edzés előtt energetizálhat, támogathatja a teljesítményedet, felgyorsíthatja az anyagcserédet és segíthet mozgás közben a zsírsavak hatékonyabb elégetésében, akkor a Pink Drive a tökéletes választás számodra.

 

A Pink Drive és annak előnyei

 • funkcionális edzés előtti serkentő nőknek
 • 19 gondosan válogatott összetevőt tartalmaz
  anyagcsere gyorsítókat, koffeint, növényi kivonatokat és vitaminokat tartalmaz
 • segítheti serkenteni az anyagcserét
 • edzés előtt energizálhat
 • javíthatja az izmok oxigén- és tápanyagellátását, ennek eredményeként támogathatja a teljesítményt
 • hozzájárulhat a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
 • növelheti a sportteljesítmény hatékonyságát
 • segíthet a plusz kalóriák elégetésében sportolás közben
 • javíthatja a felesleges víz kiválasztásának folyamatát
 • vegánok számára is alkalmas
 • ideális bármilyen edzés vagy sportolás előtt

 

Összetevők

Savanyú görögdinnye ízesítés: L-citrullin DL-malát (1:1), béta-alanin, glicin, csomósodást és lesülést gátló anyag (szilícium-dioxid), L-karnitin L-tartarát, céklakivonat, taurin, guaranamag-kivonat (Paullinia cupana) (22%-os koffeintartalomra standardizálva), maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) (5%-os rosavintartalomra standardizálva), kivonat szibériai ginszeng gyökeréből (Eleutherococcus senticosus) (0,8%-os eleutherozidtartalomra standardizálva), kivonat zöld tea leveléből (Camellia sinensis) (50%-os polifenoltartalomra, 30%-os katekintartalomra, 15%-os EGCG-tartalomra, 7%-os koffeintartalomra standardizálva), kivonat kóladió magjából (10%-os koffeintartalomra standardizálva), kivonat yerba maté leveléből (Ilex paraguariensis) (8%-os koffeintartalomra standardizálva), szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) (95%-os proantocianidintartalomra standardizálva), 100%-os keserűnarancspor (Citrus aurantium), zöldkávé-kivonat (Robusta L.) (50%-os klorogénsavtartalomra és 2%-os koffeintartalomra standardizálva), nikotinamid, feketebors-kivonat (Piper Nigrum) (95%-os piperintartalomra standardizálva), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K), só, csomósodást és lesülést gátló anyag (ortofoszforsav kalciumsói), aromák, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

Epres limonádé ízesítés: L-citrullin DL-malát (1:1), béta-alanin, glicin, csomósodást és lesülést gátló anyag (szilícium-dioxid), L-karnitin L-tartarát, céklakivonat, taurin, guaranamag-kivonat (Paullinia cupana) (22%-os koffeintartalomra standardizálva), maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) (5%-os rosavintartalomra standardizálva), kivonat szibériai ginszeng gyökeréből (Eleutherococcus senticosus) (0,8%-os eleutherozidtartalomra standardizálva), kivonat zöld tea leveléből (Camellia sinensis) (50%-os polifenoltartalomra, 30%-os katekinektartalomra, 15%-os EGCG-tartalomra, 7%-os koffeintartalomra standardizálva), kivonat kóladió magjából (10%-os koffeintartalomra standardizálva), kivonat yerba maté leveléből (Ilex paraguariensis) (8%-os koffeintartalomra standardizálva), szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) (95%-os proantocianidintartalomra standardizálva), 100%-os keserűnarancspor (Citrus aurantium), zöldkávé-kivonat (Robusta L.) (50%-os klorogénsavtartalomra és 2%-os koffeintartalomra standardizálva), nikotinamid, feketebors-kivonat (Piper Nigrum) (95%-os piperintartalomra standardizálva), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám-K), só, csomósodást és lesülést gátló anyag (ortofoszforsav kalciumsói), aromák, piridoxin-hidroklorid, cianokobalamin.

 

Ajánlott fogyasztás

Keverj el 1 mérőkanálnyit (10 g) 250 ml hideg vízzel, és fogyaszd el 20 perccel edzés előtt.

 

Tápérték táblázat

Tápanyag (Savanyú görögdinnye, Epres limonádé) 1 adag (10 g)
L-karnitin 500 mg
Szőlőmagkivonat (Vitis vinifera) 100 mg
Proantocianidinek 95 mg
Keserűnarancspor (Citrus aurantium) 100 mg
Feketebors-kivonat (Piper Nigrum) 10 mg
Piperin 9,5 mg
L-citrullin DL-malát (1:1) 3 000 mg
L-citrulin 1 650 mg
Béta-alanin 1 000 mg
Céklakivonat (Beta vulgaris) 500 mg
Arangyökér-kivonat 200 mg
Rosavin 10 mg
Kivonat szibériai ginszeng gyökeréből (Eleutherococcus senticosus) 200 mg
Eleutherozidok 1,6 mg
Guaranamag-kivonat (Paullinia cupana) 450 mg
Koffein 99 mg
Kivonat zöld tea leveléből (Camellia sinensis) 200 mg
Polifenolok 100 mg
Katekinek 60 mg
EGCG 30 mg
Koffein 14 mg
Kivonat kóladió magjából (Cola acuminate) 200 mg
Koffein 20 mg
Kivonat Yerba Maté leveléből (Ilex paraguariensis) 200 mg
Koffein 16 mg
Zöldkávé-kivonat (50%-os klorogénsavtartalomra standardizálva) 100 mg
Klorogénsav 50 mg
Koffein 2 mg
Glicin 600 mg
Taurin 500 mg
B3-vitamin 32 mg (200 %*)
B6-vitamin 1,4 mg (100 %*)
B12-vitamin 2,5 µg (100 %*)

* Egy átlagos felnőtt napi ajánlott beviteli értéke (8400 kJ/2000 kcal).

 

Figyelmeztetés

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott és egészséges étrendet. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Koffeint tartalmaz (adagonként 151 mg-ot). Gyermekeknek, terhes vagy szoptató anyáknak nem ajánlott. Tartsd távol gyermekektől. Ha szív-, pajzsmirigy-, vese- vagy májproblémáid vannak, használat előtt konzultálj a kezelőorvosoddal. Száraz helyen, 0-25 °C-on, közvetlen napfénytől védve tárolandó. Felbontás után 6 hónapon belül el kell fogyasztani.

Az allergén anyagokért keresd a kiemelten szedett összetevőket.

Gyógyászati célokra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panaszod, ismert betegséged van vagy várandós vagy, szoptatsz, konzultálj a szakorvosoddal, mielőtt elkezdenéd a termék fogyasztását, alkalmazását.

Kérjük, minden esetben tartsd be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.

A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról olvasható információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.

Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdésed, aggályod lenne, kérjük, vegyed fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny vagy. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget. 

További Információ
Készült EU
Műanyag csomagolás mentes nem
Height (cm) 11.00 ??
Width (cm) 10.00 ??
Length (cm) 10.00 ??
Bruttó súly 0.41 Kg
Ízcsoport gyümölcs
Db per csomag 12 db.
Nettó súly 0.30 Kg
Termék kód 21069098: --- Ostatné
EAN 8586022211201
Mesterséges édesítő mentes nem
Termékcímkék Vegan
GMO mentes nem
BIO nem
Gluténmentes nem
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán igen
Összetétel Keverék
Állag Por
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Főkategória Edzés előtti stimulánsok
Egyéb kategóriák Teljesítményfokozók
Ajándékok
Táplálékkiegészítők
Ajándékok nőknek
Teljesítményjavítás
Diéták
Laktózmentes termékek
Vegán termékek
Vegetáriánus termékek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Customer reviews Pink Drive - BeastPink
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:Pink Drive - BeastPink
Your Rating

Összesített termék értékelés

96 %
96 %
Értékelési átlag 79 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

97 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Szuper kis termék, megfelelően pörget, frissnek és teli erővel érzed magad tőle valamint nagyon ízletes!

Hasznosnak találta a véleményt?

Ízesítés Rating Price Speciális ár Raktáron
sour watermelon
(35) 
87%
6990 Ft 5790 Ft
Szállításra kész
menta-eper
(58) 
95%
6990 Ft 5790 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Szedés ajánlás
Szedés ajánlás
Kedves GymBeam,
Szeretném megkérdezni, hogy egy huzamban meddig lehet szedni a terméket szünet nélkül? Mivel koffeint tartalmaz van-e olyan ajánlás, hogy 2 hónap szedés után 1 hónap szünetet kéne tartani? Vagy bármi hasonló ajánlás a szedésével kapcsolatban?
Előre is nagyon köszönöm.
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Szedés ajánlás
Válasz:
Kedves Kérdező,
A terméknél nincs megszabva, hogy szünetet kell tartani.
Fogyaszható edzés előtt 20-30 perccel.
Hasznos ez a kérdés?
2. Kérdes:
összetevők
összetevők
A cianokobalamint ki lehetne venni az összetevők közül vagy kicserélni metilkobalaminra?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
összetevők
Válasz:
Kedves Kérdező,

Sajnos az összetevőket lecserélni nem lehet. A termék egy előre kifejlesztett és bevizsgált receptúra alapján készül.
Hasznos ez a kérdés?
3. Kérdes:
Pajzsmirgy
Pajzsmirgy
Olvastam a leírásban, hogy nem ajánlják a fogyasztást azoknak, akik valmilyen pajzsmirígy betegségben szenvednek. Az után érdeklődnék, hogy saját felelsősségre sem ajánlatos szednem? Okozhat valamilyen problémát a betegségem miatt?
A választ előre is köszönöm.
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Pajzsmirgy
Válasz:
Kedves Kérdező,
Javasoljuk, hogy a termék összetételét mutassa meg az orvosának és ha Ő rábólint csak abban az esetben fogyassza a terméket. Saját felelősségre sem javasoljuk a termék fogyasztását.
Hasznos ez a kérdés?
4. Kérdes:
glutén
glutén
Jó napot!
Láttam, hogy a termék nem gluténmentes de alatta oda volt írva,hogy csak tartalmazhat. Akkor nem tartalmazza csak nem tudják garantálni, hogy esetleg a gyártósoron nem e került bele?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
glutén
Válasz:
Kedves Kérdező,
A termék magában valóban gluténmentes. Viszont, olyan helyen gyártják, ahol minimálisan belekerülhet glutén esetleg más allargén anyag.
Hasznos ez a kérdés?