Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Taurin - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Taurin egy nem esszenciális aminosav és serkentő, amely támogatja az idegrendszer működését. Ezzel javítja a fizikai és a szellemi teljesítőképességet, mérsékli a fáradtságot és a kimerültség érzését, javítja a koncentrációt, gyorsítja az edzés utáni regenerálódást és az energiapótlás újratermelését. Taurin fogyasztása edzés közben lehetővé teszi a szénhidrát gyorsabb elszálítását az izomsejtekbe, ami nagyobb teljesítményt jelent. A termék 100% taurin, por formájában.

Raktáron
Akciós ár 1 390 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Taurin - serkentő, amely javítja a fizikai és a szellemi teljesítményt, mérsékli a fáradtságot és a kimerülést

A taurin egy nem esszenciális aminosav és serkentő, amely serkenti az agyműködést és támogatja az idegrendszer működését. Ezáltal javítja a fizikai és a szellemi teljesítőképességet. Mérsékli a fáradtságot és a kimerülés érzését, gyorsítja a reakciót, javítja a koncentrációt, és érdekes képessége az inzulint utánozó funkciója, amely továbbítja az összes aminosavat és a nélkülözhetetlen tápanyagokat a sejtekbe, ezáltal lehetővé teszi az izomtömeg növelését. Ez biztosítja a szénhidrátok jobb kihasználását hasonló mechanizmussal, mint az inzulinnál, azonban nem fog csökkenni a vércukorszint és nem fog kialakulni hipoglikémia. A taurin segít eljuttatni a glükózt és az aminosavakat az izomsejtekbe, amivel gyorsítja az edzés utáni regenerációt és az energiautánpótlás újratermelését. Szénhidrátokkal kombinálva (dextróz, maltodextrin) növeli az éberséget és javítja a koncentrálóképességet. A taurin edzés közbeni fogyasztása lehetővé teszi a szénhidrát gyorsabb eljuttatását az izomsejtekbe, ami nagyobb teljesítményt és még több ismétlést eredményez. 


Taurin - GymBeam

 

A Taurin alkalmas:

 • intenzív fizikai teljesítménynél
 • a kívánt maximális teljesítmény eléréséhez
 • fokozott fáradtságnál és kimerülésnél
 • az agyi folyamatok serkentéséhez és a koncentrációs képesség fejlesztéséhez
 • munkához és tanuláshoz, ami odafigyelést igényel
 • a várt fizikai és szellemi teljesítményhez
 • elősegíti a szervezet hidratációját
 • a sejtek, a szív és a máj védelméhez
 

A taurin hatásai:

 • javítja a mozgás, a koncentráció és a stressz kezelésének a koordinációját
 • mérsékli a fáradtságot és a kimerültség érzését
 • serkenti az agyi folyamatokat
 • csökkenti a vérnyomást, normalizálja a vér áramlását
 • támogatja a koncentrációt
 • védi a májat a májcirrózistól 
 • javítja a fehérvérsejtek működését
 • támogatja a GH növekedési hormon termelését
 • erősíti az inzulin tevékenységét
 • támogatja a szervezet hidratációját
 
 

A taurin hatása

Taurin hatása az edzésre
 
Maga az edzés jelentősen csökkenti a taurin mennyiségét a vázizomzatban. Valószínűleg már találkoztatok taurint tartalmazó energiaitallal, tekintettel arra, hogy az egyik kulcsfontosságú összetevője. Sokan azt gondolják, hogy az energiaitalban pont a koffein az, ami az energiát és a megnövelt állóképességet adja. Valójában ezeknek a hatásoknak a nagy részéért taurin a felelős. Mivel küzd a gyengeség és a kimerültség ellen, segít növelni a teljesítményt, mert úgy viselkedik, mint valamilyen inzulin katalizátor, ezáltal lehetővé teszi több glükóz beépülését az izomszövetekbe. Ezáltal hozzájárul a nagyobb érőhöz és vitalitáshoz.
 
 
Taurin - GymBeam
 

Taurin hatása az erőre

A taurinnak nagyon fontos szerepe van az izomkimerültség és az erő növelésének a megelőzésében. Edzés közben az izomszövetekben lévő taurin szintje ugyanúgy csökken, mint ahogyan az erő is. Taurin használata edzés előtt biztosítja, hogy az erő csökkenése ne merüljön fel, sőt néha előfordul enyhe növelése is. Azzal, hogy a taurin képes csökkenteni az izmokban létrejövő tejsav mennyiségét, képes növelni a kitartóképességet. A taurin hatásának egy másik megnyilvánulása a sejttérfogat növelése, mert képes vizet juttatni beléjük.

 

Taurin és a koleszterol

A koleszterol két formában jelenik meg a vérben, alacsony sűrűségű  (LDL) és magas sűrűségű  (HDL) lipoproteinek. Az LDL magas szintje széleskörű szív és érrendszeri megbetegedéshez vezethet, infarktust és artériák eltömődését beleértve. A HDL pedig a szív és az érrendszer védelméhez szolgál. A taurin jelentősen csökkenti az LDL koleszterinszintjét és ezzel szemben a HDL koleszterinszinjét jelentősen növeli, ami tökéletes a szív egészsége érdekében. Emellett a taurin segíti az epe megfelelő működését.  

 

Összetevők

100% taurin.

 

Adagolás

Adjon hozzá 1-3 g taurint 250-350 ml vízhez, vagy gyümölcsléhez és keverje össze egy shakerben. Fogyassza 1-2x naponta, a fizikai teljesítmény javításához kb. 30 perccel az edzés előtt. Fogyaszthatja edzés után is. 

 

Tápértékek táblázata

Tápértékek 100 g-ban
Taurin100 g

 

Figyelmeztetés

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tárolja száraz helyen, 25°C-ig. Védje a fagytól és a közvetlen napfénytől. Nem alkalmas gyerekek, terhes és szoptató nők számára. Tárolja kisgyermekektől védve. gyártó nem felel a helytelen használat vagy tárolás által okozott kárért. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

A vásárlók véleményei

Taurin - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Taurin - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Taurin - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ